Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4143 spørgsmål og givet 6762 svar de sidste 14 år
2022-07-18T13:41:01: 2

Brevkassespørgsmål

Grænseoverskridende forældre

Indsendt af pige16 år


Hej, jeg har en kæreste som jeg elsker rigtig højt, vi har vært sammen i et par måneder nu, men han vil kun være hjemme hos ham, hvilket også er fint da han har TV på værelset og jeg ikke har. Problemet er lidt han forældre. De banker ikke på om morgen når de skal sige at vi skal stå op, og i de her sommer måneder sover jeg ikke med andet end trusser fordi ellers ville det være som at sove i en sauna. Vi bliver nødt til at låse døren når vi har sex fordi eller ville de bare have gået direkte ind. Jeg elsker hans familie og at hjælpe til derhjemme hos dem. Men jeg har brug for at være et sted hvor man ikke behøver at låse døren om natten eller når vi har sex fordi jeg ved at mine forældre ville skrive en besked eller ringe til mig hvis de havde brug for hjælp til noget.
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2022-07-20T05:16:45 1
Josefine

Kære dig

Tak, fordi du skriver ind og deler dit dilemma. Jeg vil ligesom dig også synes, det var grænseskridende, hvis mine egne eller kærestens forældre bare kom ind på værelset uden man vidste det. Måske synes de, at I tilbringer meget tid inde på værelset, og måske vil de også lære dig af kende? Jeg siger ikke, at det er okay, at de bare brasser ind, men måske det er en årsag til dette.

 Jeg synes, at du skal tale med din kæreste om det og forklare, hvorfor det går dig på. Forhåbentlig vil han snakke med sine forældre om det, at de skal banke på, før de går ind, når du er på besøg. Hvis det alligevel forsætter sådan her, så kan I låse døren, når I skal sove, og måske vente med at have sex til de ikke er i huset?

Hvis din kæreste ikke forstår dit problem, synes jeg at du skal sige, at du hellere vil være hjemme hos dig, og så må I kunne lave ene ordning, hvor I skiftes.

Jeg håber, at du kunne bruge mit svar, ellers må du meget gerne skrive ind igen

Venlig hilsen

Josefine 

2022-07-20T08:36:53 1
Nicole

 Kære du.

Jeg kan godt forstå, at du gerne vil have lidt mere privatliv når du er hos din kæreste og jeg tænker også, at din kæreste også er interesseret i det. Det er jo helt normalt, at man gerne vil have lov til at kunne trække sig væk ind på et værelse og det bør alle have ret til uden at der kommer nogen "brasende" ind ad døren. :-) 

Mit råd til dig er derfor at tale med din kæreste om det. Fortæl ham, at du føler dig utilpas når hans forældre kommer ind på alle tidspunkter og at du bekymrer dig om, om de lige pludselig kommer brasende ind når i har sex osv. Jeg er helt sikker på, at han har det på samme måde og han kan dermed få et lille skub ift. at få talt med sine forældre om det. Jeg synes nemlig ikke, at du skal tale med forældrene, da det trods alt er din kærestes værelse. Så lad ham om at tale med dem og så er jeg sikker på, at de nok skal forstå, at I altså har brug for lidt mere privatliv. 

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive herind igen. :-)

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym