Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4269 spørgsmål og givet 6868 svar de sidste 14 år
2022-07-30T09:00:07: 2

Brevkassespørgsmål

Snapper med andre piger

Indsendt af pige18 år


Hej ungzone

Min kæreste snapper med andre piger og det føler jeg også han skal have lov til selvom det påvirker mig. I perioder kan det fx være at han snapper rigtigt meget med en pige og så går det over igen og så efter lidt tid snapper han igen rigtig meget med en anden pige. Generelt snapper han bare lidt med nogle forskellige piger.  Ligenu er der så også en bestemt pige som han har snappet med i en længere periode. Det er forskelligt om de snapper meget eller lidt sammen. Jeg tænker tit over at han snapper med andre piger og nogle gange gør det mig også lidt ked af det. Der var også på et tidspunkt hvor han snappede mere med en anden pige end han snappede med mig og der blev jeg vildt ked af det og det fortalte jeg ham også. Jeg ville egenligt ønske jeg var ligeglad med at han snappede med andre piger men sådan er det dsv ikke. Jeg har tænkt på om det er mig der er for meget pga jeg Ik synes det er særligt fedt han snapper med andre piger. Jeg føler at jeg er alt for meget når jeg har det sådan. Altså det jeg mener er at jeg burde være ligeglad med at han snapper med andre end mig og at det ikke er normalt/er for meget at jeg ikke har det godt med at han snapper med andre piger. Jeg føler at jeg burde være som alle andre piger som bare er ligeglad med at deres kæreste snapper med andre piger.

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2022-08-07T03:57:54 2
Marissa

Hej med dig,

Jeg kan starte ud med at fortælle dig, at der er intet som helst galt i, hvad du føler. Det er der aldrig. Dine følelser er altid gyldige. Det er, hvordan man handler på sine følelser, som betyder noget. For dig handler det derfor nok mest om at finde den rigtige måde at håndtere følelserne på og finde ud af, hvad du ønsker at gøre med dem. 

Som det første tror jeg, at det er vigtigt, at du ikke tænker i de baner der hedder "som alle andre piger". Ingen piger er ens, og det er derfor altid op til en selv at finde ud af, hvad man føler, og hvad man vil gøre med det. Derudover så er jeg rimelig sikker på, at der er langt flere piger, som ville have det som dig, end der er piger, som ville være ligeglade. De fleste piger ville have det svært med, hvis deres romantiske partner regelmæssigt skrev, kontaktede eller snakkede med tilfældige forskellige piger. Så det er absolut helt forståeligt, at du også har det svært med det. 

Det ville derfor måske være en rigtig god ide, at fortælle ham, at du har det svært med det. Ikke fordi det skal lyde som om, at nu vil du begynde at "forbyde" ham det, men at han bare skal vide, at det går dig på og gør dig utilpas. For det giver god mening, at du har den indstilling, at han selvfølgelig skal have lov til at snakke med andre piger. Men det er måske mere i den forståelse af, at han fint kan have pige-venner. Hvis han hele tiden skriver med flere forskellige piger, så kan man derimod godt blive lidt usikker omkring det, fordi det så ikke virker til at han gør det for at udvide sine venskaber. Men egentlig er det jo noget, som du direkte kan stille ham spørgsmål om, både så du selv bliver klogere på situationen, og så han måske kan reflektere lidt over det, der foregår. 

Du kan spørge ham, hvorfor han så ofte snapper med andre piger? Hvad får han ud af det? Hvorfor har han brug for det? Er han klar over, at det er noget, der går dig på og gør dig utilpas? Ville han f.eks. være okay med, hvis du på samme måde snappede med andre fyre? 

Sådanne slags spørgsmål, og andre du eventuelt har om situationen, behøver absolut ikke være ment som anklagende, men mere som nysgerrige tanker, som du godt kunne tænke sig at få mere indsigt i. 

I sidste ende er det kun op til dig, hvad du har brug for i dit forhold. Hvis du har det svært med et eller andet i dit parforhold, så er du nødt til at mærke efter, om det er noget du i sidste ende godt kan leve med, eller om det gør dig ulykkelig nok til, at det ikke er forholdet værd, hvis din kæreste ikke vil tage hensyn og stoppe med at gøre det, der gør dig ulykkelig.  

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig lidt på vej, og at du finder ud af, hvad du ønsker at gøre videre frem. Uanset hvad, så er det bedste råd nok altid bare at kommunikere med folk omkring sig ift. hvad man føler, og hvad man har brug for.

Med venlig hilsen,

Marissa
2022-08-08T06:48:39 1
Nicole

 Kære du. Jeg synes bestemt ikke, at det er en unormal reaktion fra din side af. For jeg kan da godt forstå, at du bekymrer dig om, at han giver en masse andre piger opmærksomhed, når du er lige ved siden af og jeg tror da, at de fleste ville være opmærksomme, hvis ens partner hele tiden skrev med andre. 

Men selvom det er en helt normal reaktion, så vil jeg sige, at du skal gøre om med dig selv, om hvor meget energi du vil bruge på at bekymre dig om det. Måske har han bare rigtig mange gode veninder, som han ikke ser så ofte, hvorfor det er nemmere at skrive sammen/snappe? Der kan være så mange årsager til hans behov for at skrive med en masse piger. Du skriver, at du allerede har fortalt ham hvordan du føler, men jeg synes dog, at du bør tale med ham igen og fortælle ham, at du ikke kan forstå hvorfor han hele tiden skal skrive med andre piger i stedet for at lave noget med dig og at det gør dig usikker og ked - og det vil han helt sikkert godt kunne forstå. I er i et forhold, hvor I skal have tillid til hinanden og derfor må du have tillid til, at han gerne vil dig og det er derfor du er hans kæreste. 

Men et forhold skal også bygge på en gensidig respekt for hinanden, så hvis han ikke vil tage de ting ind som du siger, så synes jeg, at du skal mærke helt efter om du synes det er okay, at han, til trods for at du har snakket med ham om det, stadig skriver med andre piger. Mærk efter, få talt med ham og pas på dig selv. Det er mine råd til dig. 

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive herind igen. 


- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvor meget skal man være sammen?

HejJeg har haft en kæreste i 2 år. Jeg har altid lyst til at være sammen med han og bruge tid med...

Misundelse

Hej Brevkasse.Jeg var kærester med en pige for nogle år tilbage, hvor vores forhold sluttede meget...

Kæreste gennem et år, men har mødt en anden

Hej, jeg er en pige på 18 år. Jeg har haft en rigtig dejlig kæreste gennem det sidste års tid. J...

Er i tvivl om jeg skal kontakte min “eks”

Jeg sås med en fyr her for nogle år siden. Vi sås i et lille halvt års tid. Jeg troede virkelig ...

Elsker jeg ham stadig

Hej brevkasseJeg er sur og irriteret på min kæreste hele tiden og nogle gange kommer jeg i tvivl o...

Min kæreste går i byen

Hej ungzoneMin kæreste er 18 og bliver snart 19 og han går rigtig meget i byen. Vi havde en episod...

Bedste venninde snaver min ex flirt

Hej, jeg er 14 og bor i Danmark. Jeg har haft en ex flirt i ret lang tid og vi var meget tæt på at...

Måske forelsket

Mit dilemma er at jeg har et Crush på en fra min årgang, og jeg ved han også har et på mig. Mit ...

Skal jeg blive med min kæreste?

Hej,Jeg er en 20 årig ung kvinde. Jeg har kendt min kæreste siden jeg blev født, og han har være...

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym