Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4269 spørgsmål og givet 6868 svar de sidste 14 år
2022-09-29T19:02:02: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre??

Indsendt af pige14 år


Hej ungzone.

Mig og min kæreste har nu været sammen i snart 10 måneder. Han har altid værert lidt efter mig, da jeg ikke er særlig god til at vise føelser. (fortælle ham hvor meget han betyder for mig osv..) Både for sjov, men vi har også haft et par seriøse snakke om det, hvor han fortæller at han gerne vil føle sig mere elsket osv.. Jeg besluttede mig så for at holde pause med ham for omkring en måned siden, da jeg synes det blev for meget og jeg havde brug for bare lige at være mig selv. Men der gik ikke længe og så var vi sammen igen. De seneste 6 dage har det været en del mærkeligt imellem os og vi har skændes en del. Jeg tror måske heller ikke rigtig føelser for ham længere, men jeg kan heller ikke slå op. Fordi så mister vi sikkert alt kontakt, eller vi går jo i samme klasse men vi kommer ikke til at snakke sammen længere sikkert. Og det elsker jeg ham for meget til. Hvad skal jeg gøre? Det er begyndt at blive lidt underligt imellem os på det seneste og jeg begynder at miste føelser, men jeg elsker ham også for meget til bare at kunne give slip.

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2022-10-09T03:46:26 2
Marissa

Hej med dig,

Det lyder til, at det går lidt op og ned med jer, og at det kan være lidt svært at finde ud af, hvordan du helt skal gribe det an. Det er dog kun rigtig dejligt at høre, at du har sørget for at være god mod dig selv ved at forsøge at tage dine følelser seriøst. Nogle gange kan en pause eller nogle gode overvejelser med sig selv, nemlig være det, man har brug for.

Det er meget forståeligt, at det er hårdt at træffe en beslutning, når du på den ene side føler, at forholdet ikke helt går godt længere, men at du på den anden side stadig holder meget af ham. 

Selvom det kan være svært, så er det bedste nok, at du finder ud af, hvad du mest har brug for i det lange løb. Vil du fortsætte i forholdet med ham og forsøge at løse de problemer, I har, eller er det måske bedre, at I stopper med at være kærester, fordi forholdet simpelthen bare ikke er godt for jer længere? 

Nogle gange kan det føles som en umulig beslutning, men hvis de rigtige følelser bare ikke er der, så kan det faktisk gøre mere skade end gavn at holde fast. Man kan måske prøve at se det på den måde, at det jo ikke er godt for ham at være sammen med en, der ikke helt kan give ham det, han har brug for, og det er heller ikke godt for dig at fortsætte i et forhold, som ikke gør dig glad. 

Så måske kan du overveje, hvad det betyder, når du skriver, at du mister følelser for ham men samtidig stadig elsker ham? Kan du efterhånden mærke, at det måske bare ikke er meningen, at det skal være jer to, men fordi du holder af ham, så vil du ikke helt indrømme det endnu? Eller handler det mere om, at du mister følelser for ham, fordi det lige er en svær periode for jer, og I ikke helt har fundet en god måde at komme igennem det på? 

En beslutning kan godt være svær at træffe, og resultatet af beslutningen kan føles ubehageligt i noget tid. Hvis det f.eks. ender med, at man slår op, så kan det føles hårdt i noget tid bagefter, men hvis det føles værre, at man konstant prøver at holde fast på noget, der ikke længere er, som det bør være, så er den kortvarige ubehag måske det værd, for at man kan komme videre med sit liv. 

Jeg håber, at mit svar på dit spørgsmål giver mening, og at det kan være en smule hjælp for dig i denne udfordring, du står overfor :)

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvor meget skal man være sammen?

HejJeg har haft en kæreste i 2 år. Jeg har altid lyst til at være sammen med han og bruge tid med...

Misundelse

Hej Brevkasse.Jeg var kærester med en pige for nogle år tilbage, hvor vores forhold sluttede meget...

Kæreste gennem et år, men har mødt en anden

Hej, jeg er en pige på 18 år. Jeg har haft en rigtig dejlig kæreste gennem det sidste års tid. J...

Er i tvivl om jeg skal kontakte min “eks”

Jeg sås med en fyr her for nogle år siden. Vi sås i et lille halvt års tid. Jeg troede virkelig ...

Elsker jeg ham stadig

Hej brevkasseJeg er sur og irriteret på min kæreste hele tiden og nogle gange kommer jeg i tvivl o...

Min kæreste går i byen

Hej ungzoneMin kæreste er 18 og bliver snart 19 og han går rigtig meget i byen. Vi havde en episod...

Bedste venninde snaver min ex flirt

Hej, jeg er 14 og bor i Danmark. Jeg har haft en ex flirt i ret lang tid og vi var meget tæt på at...

Måske forelsket

Mit dilemma er at jeg har et Crush på en fra min årgang, og jeg ved han også har et på mig. Mit ...

Skal jeg blive med min kæreste?

Hej,Jeg er en 20 årig ung kvinde. Jeg har kendt min kæreste siden jeg blev født, og han har være...

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym