Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4269 spørgsmål og givet 6868 svar de sidste 14 år
2022-11-21T21:11:18: 1

Brevkassespørgsmål

Bedste venninde snaver min ex flirt

Indsendt af pige15 år


Hej, jeg er 14 og bor i Danmark. Jeg har haft en ex flirt i ret lang tid og vi var meget tæt på at blive kærester. Jeg droppede ham fordi jeg havde mistanke om at han skrev med en anden pige imens vi havde noget. Alt dette foregår i september/oktober. Jeg fik noget med en ny og det samme med ham. Idag er det den 21 november og min nye venninde/min bedste venindes gode venninde sagde til mig Idag at min bedste venninde havde gjordt det. Min bedste venninde har altid haft et godt øje til min ex flirt og det har skabt en masse konflikter. Selfølgelig benægter hun alt. Problemet er at jeg ikke må sige det her til nogen for min nye venninde for så vil min bedste venninde slå hende ihjel. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for lige nu står jeg med to muligheder :

1: Jeg er gode venner med min ex flirts bedste ven og jeg kan sige alt til ham så jeg kan få alle til at hade ham. Det skal lige siges at han havde noget med en anden pige imens de snavede…


2. Jeg må gå rundt og ikke sige det il nogen som planen og gå hjem fra skole hver dag og græde mig i søvn

Håber i kan hjælpe for lige nu ser mit liv sort ud. 

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2022-12-25T01:43:40 1
Marissa

Hej med dig,

Det må være hårdt, at der er alt denne drama i dit liv, og at du oplever problemer med din veninde, fordi hun bliver involveret med de drenge, du har haft noget med at gøre. 

Det bliver nok lidt svært at finde én fælles løsning på alt dette, da der er så mange forskellige personer med i det. 

Selvom jeg godt kan forstå, at du måske læner mest mod løsning nummer 1, som du beskriver, så virker det fra mit perspektiv bare ikke til, at det er det, der kan løse tingene. For selv hvis du vil finde en måde at "skade" din ex-flirt ved at få alle til at hade ham, så står du stadig tilbage med de samme problemer med din veninde. 

Så det virker måske til, at det skal være din veninde, du på en eller anden måde skal have snakket med. For hvis det største problem i alt det her er, at hun bliver ved med at have et godt øje til dem, du har flirtet med, så er det jo egentlig det, du bør finde en måde at få snakket med hende om. Det er selvfølgelig svært, hvis den anden veninde ikke vil have, at du afslører, hvordan du fandt ud af det, men det kan bare være, at det er den bedste måde at håndtere alt det her på. 

I bund og grund lyder det også til, at alt der her godt kan blive lidt af et rod for dig, så måske skal du spørge dig selv, hvad det er, der mest går dig på? Hvad er det mest ved alt det her, der gør dig trist eller vred? 

Det er selvfølgelig helt forståeligt, hvis det gør dig ked af det, at din ex-flirt, som du måske stadig har følelser for, har gang i noget med din veninde. Men du kan jo desværre ikke rigtig styre, hvad han render og laver. Og siden han virkede til at være en type, der havde gang i flere piger på én gang, så han nok heller ikke din tid værd.

Det er også meget forståeligt, hvis din bedste venindes handlinger går dig på. Og det er nok også det eneste, du mere konkret kan tage fat i, i alt det her. 

Så som jeg ser det, har du måske mere to lidt andre slags løsninger foran dig:

1. Finde en måde at få snakket med din veninde om, at det hun gør, er meget ubehageligt for dig. 

2. Vælge at ignorere det hele, fordi det er noget drama, der tager rigtig meget tid og energi og finde andre ting i din hverdag, som kan gøre dig glad. Og så måske overveje, hvor god en veninde din bedste veninde egentlig er for dig, hvis hun fortsat går og gør de her ting, som hun ved, du ikke kan lide. 

Jeg håber, du finder ud af noget i alt dette besvær med din veninde, og at mit svar kan være til en smule hjælp.

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvor meget skal man være sammen?

HejJeg har haft en kæreste i 2 år. Jeg har altid lyst til at være sammen med han og bruge tid med...

Misundelse

Hej Brevkasse.Jeg var kærester med en pige for nogle år tilbage, hvor vores forhold sluttede meget...

Kæreste gennem et år, men har mødt en anden

Hej, jeg er en pige på 18 år. Jeg har haft en rigtig dejlig kæreste gennem det sidste års tid. J...

Er i tvivl om jeg skal kontakte min “eks”

Jeg sås med en fyr her for nogle år siden. Vi sås i et lille halvt års tid. Jeg troede virkelig ...

Elsker jeg ham stadig

Hej brevkasseJeg er sur og irriteret på min kæreste hele tiden og nogle gange kommer jeg i tvivl o...

Min kæreste går i byen

Hej ungzoneMin kæreste er 18 og bliver snart 19 og han går rigtig meget i byen. Vi havde en episod...

Måske forelsket

Mit dilemma er at jeg har et Crush på en fra min årgang, og jeg ved han også har et på mig. Mit ...

Skal jeg blive med min kæreste?

Hej,Jeg er en 20 årig ung kvinde. Jeg har kendt min kæreste siden jeg blev født, og han har være...

Mister min kæreste interesse for mig?

Jeg har været sammen med min kæreste i lidt over it år. Vi bor cirka 4 timer fra hinanden, men sk...

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym