Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4523 spørgsmål og givet 7100 svar de sidste 16 år
2022-12-04T15:34:30: 1

Brevkassespørgsmål

Min kæreste går i byen

Indsendt af pige18 år


Hej ungzone

Min kæreste er 18 og bliver snart 19 og han går rigtig meget i byen. Vi havde en episode i sommers hvor han var i byen 5 weekender i streg både fredag og lørdag og dengang var jeg så ked af det når han gik i byen. Ved egenligt ikke hvorfor det gjorde mig ked af det men det nok bare det med at der er så mange andre smukke og lækre piger og jeg ved jo ikke hvad han tænker om de andre piger når han er i byen. Han stoppede så med at gå i byen så tit og derfor har jeg også fået det bedre med at han gik i byen fordi han ikke gjorde det så tit. Nu har han så igen været i byen de sidste 6 weekender og nu begynder jeg igen og kan mærke jeg Ik kan lide at han er i byen, fordi han gør det så tit. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for jeg har fortalt ham at nu hvor han igen er begyndt at gå i byen så meget så ødelægger han lidt at jeg havde fået det bedre med at han gik i byen. For jeg kan mærke igen at det gør mig lidt usikker når han igen går så tit i byen.

Ved ikke hvad jeg skal gøre ved det?

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2023-01-01T05:28:39 1
Marissa

Hej,

Jeg kan godt forstå, at du kan føle noget usikkerhed omkring din kærestes mange weekender i byen. Det kan være meget nemt at opleve usikkerheder overfor sin kæreste i forhold til andre piger. 

I forhold til usikkerheden kun du måske prøve at mærke efter om den ødelægger jeres forhold nok til, at det måske ikke er godt/sundt at forblive i forholdet. Om det gør dig for ulykkelig til, at det kan overskygger de positive ting, der er mellem jer. Hvis du kan mærke, at det ikke er slemt nok til at slå op, og du gerne vil prøve at løse problemet, så kan du prøve at:

- Minde dig selv om, at han har valgt dig, og at det er bedst at prøve at stole på ham og på det valg. 

- Snakke mere med ham om disse følelser og usikkerheder, du oplever. 

Det er nemlig kun godt, hvis du kan prøve ikke at lade de usikre tanker fylde for meget eller opmuntre dem. Og det er godt, hvis han kan få en forståelse for det, du kæmper med i jeres forhold. Som kærester skal I jo gerne gå op i hinandens følelser og så vidt muligt prøve at tage hensyn til dem. Så derfor kan du prøve at kommunikere til ham, hvad du specifikt har behov for og forklare ham, hvorfor du har behov for det. F.eks. det med at du bekymrer dig om ham med andre piger, eller hvis du også kan mærke, at det påvirker dig, fordi det begrænser den tid I kan tilbringe sammen. 

Jeg håber, at mine råd kan hjælpe dig lidt på vej :) 

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym