Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4269 spørgsmål og givet 6868 svar de sidste 14 år
2022-12-27T19:48:45: 1

Brevkassespørgsmål

Elsker jeg ham stadig

Indsendt af pige21 år


Hej brevkasse

Jeg er sur og irriteret på min kæreste hele tiden og nogle gange kommer jeg i tvivl om det stadig skal være mig og ham for han holder ting hemmeligt for mig og jeg er endelig bange for at miste ham for så har jeg ikke nogen for valgte ham frem for alt og han har trods alt venner og familie 

Har du et godt råd 

Hilsen den fortvivlede 

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2023-01-15T04:37:33 1
Marissa

Kære fortvivlede,

Jeg kan godt forstå, at det kan være skræmmende, at miste en kæreste, man har været så vant til at have i sit liv, især hvis kæresten har fyldt meget i dit sociale liv i forhold til venner og familie.

Det er helt naturligt at føle en frygt for at miste ham, netop fordi du har haft ham i længere tid. Dog betyder det ikke, at det er godt, hvis det er det eneste, der holder dig tilbage fra at slutte tingene mellem jer. Mange gange kan sådan en frygt godt opstå bare ved tanken om, at der skal ske noget stort, men der  kan stadig sagtens komme glæde ud af det bagefter. Ligesom når man skal starte på en ny uddannelse, begynde på et nyt job, rejse til et fremmed sted eller flytte hjemmefra, så kan man føle frygt og ængstelighed, men det kan alligevel føre til en masse gode ting og nye glæder. 

I bund og grund er det bedste godt, hvis du sætter dig ned og tænker over, om du egentlig er lykkelig sammen med din kæreste. Ikke fordi man skal være lykkelig hele tiden i et forhold, da der altid kan være udfordrende perioder, men overordnet skal det gode gerne fylde en hel del mere end det dårlige. 

Hvis du f.eks. tænker, at det du oplever med ham nu måske bare er en svær periode i jeres forhold, så kan du prøve at finde ud af, hvad det helt præcis er du har af behov i jeres forhold, som ikke bliver opfyldt. Og så snakke med ham om disse behov og om alt det, du går og tænker og føler, og se om I kan finde ud af tingene i fællesskab. 

Hvis du derimod ikke tænker, at det er en midlertidig ting for dig, så kan du måske prøve at minde dig selv om, at selvom I slår op, så betyder det ikke, at du så ikke har noget andet tilbage. Når man er single har man netop god tid til at lære sig selv at kende, udforske nye interesser og hobbyer og knytte andre sociale bånd, eksempelvis ved at tage kontakt til gamle venner eller familiemedlemmer eller at deltage i nye ting, for derigennem at skabe nye bekendtskaber og, med tiden, venskaber. 

I sidste ende kan man nemlig godt finde mere lykke i at være single end at forblive ulykkelig i et forhold, som man ikke kan finde nogen måde at forbedre. 

Jeg håber, mit svar kan være til hjælp for dig, og at du altid husker, at du fortjener at være lykkelig i dit parforhold :) 

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvor meget skal man være sammen?

HejJeg har haft en kæreste i 2 år. Jeg har altid lyst til at være sammen med han og bruge tid med...

Misundelse

Hej Brevkasse.Jeg var kærester med en pige for nogle år tilbage, hvor vores forhold sluttede meget...

Kæreste gennem et år, men har mødt en anden

Hej, jeg er en pige på 18 år. Jeg har haft en rigtig dejlig kæreste gennem det sidste års tid. J...

Er i tvivl om jeg skal kontakte min “eks”

Jeg sås med en fyr her for nogle år siden. Vi sås i et lille halvt års tid. Jeg troede virkelig ...

Min kæreste går i byen

Hej ungzoneMin kæreste er 18 og bliver snart 19 og han går rigtig meget i byen. Vi havde en episod...

Bedste venninde snaver min ex flirt

Hej, jeg er 14 og bor i Danmark. Jeg har haft en ex flirt i ret lang tid og vi var meget tæt på at...

Måske forelsket

Mit dilemma er at jeg har et Crush på en fra min årgang, og jeg ved han også har et på mig. Mit ...

Skal jeg blive med min kæreste?

Hej,Jeg er en 20 årig ung kvinde. Jeg har kendt min kæreste siden jeg blev født, og han har være...

Mister min kæreste interesse for mig?

Jeg har været sammen med min kæreste i lidt over it år. Vi bor cirka 4 timer fra hinanden, men sk...

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym