Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4269 spørgsmål og givet 6868 svar de sidste 14 år
2023-01-07T19:03:23: 1

Brevkassespørgsmål

Er i tvivl om jeg skal kontakte min “eks”

Indsendt af pige24 år


Jeg sås med en fyr her for nogle år siden. Vi sås i et lille halvt års tid. Jeg troede virkelig han ville have noget seriøst og langvarigt, men han gav mig blandede signaler tit. Vi har haft op og nedture og har begge sagt nogle ting og gjort nogle dumme ting, hvor jeg i starten gav ham skylden og snakkede ikke så pænt om ham til min mor og veninde, og de var selvfølgelig på min side. Men man er to om en tango;) Han skrev så efter vi prøvede at have sex første gang, at han ikke ville ses mere, og jeg blev sp ked af det og tænkte “han vil kun have sex” og alt det der. Efter han sagde stop, kontaktede han mig flere gange om natten og spurgte om jeg ikke ville hente ham og vi kunne putte, og efter han havde gjort det et par gange, samt havde skrevet sammen hist og her, blokerede jeg ham, hvilket han blev sur over og syntes det var barnligt og ja, kan da godt se det lidt, men ellers kunne jeg ikke komme videre:( Men vi har så skrevet efter, og han spurgte om vi ikke bare kunne ses og hygge, men jeg skrev at det ville være svært for mig, når jeg havde haft følelser for ham, og det forstod han ikke. Jeg drømmer lidt om ham og han dukker engang imellem op i mine tanker, men ved ikke hvorfor? Er begyndt at tænke lidt om det måske var “Right person, Wrong time”, da vi mindede om hinanden og sagtens kunne snakke sammen om alt og ingenting, men måske ikke var klar? Ved ikke om jeg skal skrive til ham eller lade være, fordi vi vokser begge to og han har aldrig helt sluppet mine tanker!


Håber det giver mening???? 

Fra Fortvivlet pige på 24 år:)

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2023-01-23T04:25:38 1
Clara

Kære dig,

Tak for din besked. 

Jeg kan godt sætte mig ind i, at det må være frustrerende at sidde med de modstridende følelser. Og ikke mindst forvirring. :-)

Hvor længe er det siden, I sidst havde kontakt? Jeg kan ikke sige, om det ville være en god idé at kontakte ham eller ej, men jeg tror uanset, at det kan være en meget god idé at gøre sig nogle tanker omkring det hele på forhånd.

Ud fra din beskrivelse om dengang I sås, lyder det som om, han ikke ville noget seriøst på det tidspunkt. Det er ikke til at vide, hvad hans respons vil være, hvis du kontakter ham. Måske vil han gerne ses (seriøst eller useriøst), eller måske er han et andet sted nu. Men du kan f.eks. prøve at mærke efter, om dit ønske er at ses seriøst, og hvis det ér det, så tror jeg, det er vigtigt at være eksplicit omkring det, hvis I begynder at ses igen. 

Jeg kan forstå, at du på et tidspunkt blokerede ham, fordi du blev nødt til det i forsøget på at komme videre. Jeg håber, du anerkender dig selv for at mærke efter, hvad dit behov var på det tidspunkt. Hans reaktion vil altid være på hans banehalvdel så længe, du har givet klart udtryk for, hvordan du har haft det, og hvorfor du har gjort, som du har. Det håber jeg, du også husker fremadrettet.

Nogen mener, at "right person, wrong time" er en ting. Andre mener, at den rigtige person ikke kan komme på det forkerte tidspunkt. Af og til husker man også tingene bedre, end de var. Det er jo ikke til at vide, hvordan du egentlig selv har det med ham, hvis du ser ham igen.

Men uanset hvad, så lyder det som om, hele kapitlet omkring ham stadig er uafklaret for dig. Derfor kan det sagtens være, at det kunne være en god idé for dig at foreslå ham at mødes og tale ud om tingene. Jeg fornemmer lidt, at du har brug for at få en endelig afklaring. Og kun du kan mærke, om den afklaring findes i dig selv eller ved at tale med ham. 

Du er også altid velkommen til at skrive herind igen. 

De bedste hilsener, Clara.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvor meget skal man være sammen?

HejJeg har haft en kæreste i 2 år. Jeg har altid lyst til at være sammen med han og bruge tid med...

Misundelse

Hej Brevkasse.Jeg var kærester med en pige for nogle år tilbage, hvor vores forhold sluttede meget...

Kæreste gennem et år, men har mødt en anden

Hej, jeg er en pige på 18 år. Jeg har haft en rigtig dejlig kæreste gennem det sidste års tid. J...

Elsker jeg ham stadig

Hej brevkasseJeg er sur og irriteret på min kæreste hele tiden og nogle gange kommer jeg i tvivl o...

Min kæreste går i byen

Hej ungzoneMin kæreste er 18 og bliver snart 19 og han går rigtig meget i byen. Vi havde en episod...

Bedste venninde snaver min ex flirt

Hej, jeg er 14 og bor i Danmark. Jeg har haft en ex flirt i ret lang tid og vi var meget tæt på at...

Måske forelsket

Mit dilemma er at jeg har et Crush på en fra min årgang, og jeg ved han også har et på mig. Mit ...

Skal jeg blive med min kæreste?

Hej,Jeg er en 20 årig ung kvinde. Jeg har kendt min kæreste siden jeg blev født, og han har være...

Mister min kæreste interesse for mig?

Jeg har været sammen med min kæreste i lidt over it år. Vi bor cirka 4 timer fra hinanden, men sk...

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym