Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2023-01-24T19:57:45: 1

Brevkassespørgsmål

Hvor meget skal man være sammen?

Indsendt af pige18 år


Hej

Jeg har haft en kæreste i 2 år. Jeg har altid lyst til at være sammen med han og bruge tid med ham. Min kæreste har skrevet til mig for nylig at det er nok for ham kun at se mig hver anden weekend. Det er virkelig svært for mig at han ikke har lyst til mig ligeså meget som jeg har lyst til ham. Der skal selvfølgelig være plads til venner osv. Men jeg synes også sagtens man kan have tid til sine venner hvis man fx nogle gange er sammen 2. Weekender i træk. Når jeg er sammen med min kæreste er vi også ude med hans venner. Jeg kan slet Ik forstå hvorfor han kun vil være sammen med mig hver anden weekend. Jeg ville elske at bruge så meget tid med ham, men han vil hellere bruge alt hans tid med hans venner og så lige se mig hver anden weekend. Det gør mig virkelig ked af det. Han er sammen med sine venner hver Weekend og alle dagene i hverdagene. Og når jeg er sammen med ham er vi somsagt også sammen med hans venner.

Ved slet Ik hvad jeg skal gøre?

Mvh …..

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2023-02-08T05:25:13 1
Clara

Hej med dig,

Tak for din besked.

Det giver god mening, at det kan føles frustrerende at have to vidt forskellige behov mht., hvor meget I skal se hinanden. Ud fra det, jeg læser i din besked, lyder det som om, du har brug for at afklare nogle ting med ham omkring, hvor meget I skal se hinanden.

Jeg kan forstå, at han har fortalt dig i en besked, at han gerne vil nøjes med at ses hver 2. weekend. Måske kunne det være en idé at tale med ham i virkeligheden omkring det? På den måde er der større chance for, at I undgår misforståelser, og der kan du også fortælle ham på en stille og rolig måde, at du føler dig nedprioriteret af ham. 

Måske kan det være en idé at foreslå ham nogle ting, I kan lave i løbet af hverdagene. Ud fra det jeg læser, lyder det ikke som om, dit behov er at se ham hver dag men blot mere end hver 2. weekend. Det kan du eksempelvis også fortælle ham.

Jeg håber for jer, at I kan tage en snak ansigt til ansigt, hvor der er plads til, at I begge kan blive hørt og fortælle, hvordan I hver især har det. 

Du er også altid velkommen til at skrive herind igen. :-)

De bedste hilsener, Clara.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym