Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2023-02-11T11:34:00: 1

Brevkassespørgsmål

I byen

Indsendt af pige18 år


Hej ungzone

Min kærester går meget i byen, sådan 3-4 weekender i streg og har også oplevet hvor han har været i byen både fredag og lørdag 5 weekender i streg. Han vil meget hellere i byen end at være sammen med mig, jeg forstår godt han gerne vil i byen men hvis han hellere vil i byen end at være sammen med mig føler jeg der er noget galt. Jeg vil meget hellere være sammen med han end at skulle i byen, jeg tager også selv i byen nogle gange men det er meget sjældent jeg vælger at tage i byen fremfor at være sammen med han. Jeg elsker at bruge tid med han og være sammen med ham og jeg har lyst til at være sammen med ham hele tiden, men føler ik han har det på samme måde. Vi har været kærster i 2 år og engang havde han også meget mere lyst til at være sammen med mig end nu. Nu vil han meget hellere være sammen med hans venner og tage i byen end at være sammen med mig og det gør mig virkelig ked af det især når jeg så gerne vil være sammen med ham men han vil bare gerne i byen eller være sammen med hans venner. Det skal siges han er sammen med hans venner hver dag og hver weekend og når jeg er hjemme ved ham er vi også ude med hans venner, (vi er næsten altid hjemme ved ham). Jeg forstår ikke hvorfor han siger han gerne vil mig når han meget hellere vil være sammen med hans venner og i byen end at være sammen med mig. Det gør mig virkelig ked af det at han hellere vil i byen end at være sammen med mig, jeg har jo lyst til at være sammen med ham hele tiden. Jeg er 18 og han er 19.

Hvad skal jeg gøre?

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2023-02-17T09:20:09 1
Nicole

 Kære du. Tak for at skrive herind <3

Jeg kan godt forstå, at du er ked af, at du ikke får set din kæreste lige så meget, som du gerne vil for det er da enormt svært at skulle "nøjes" med kun at have ham en gang imellem, hvis du gerne vil se ham mere. 

Men jeg tror ikke nødvendigvis, at det er fordi han ikke vil bruge tid sammen med dig, men bare er i en periode nu, hvor han synes, at det er fedt at gå i byen med sine venner. Jeg tror, at der er rigtig mange, der har sådanne perioder, men det er ikke ens betydende med, at man så ikke også vil se sin kæreste og familie - lige nu nyder han nok bare at være en 19-årig ung gut. 

Nå det så er sagt, så skal du jo selvfølgelig ikke gå og være ked, for du har helt ret til dine følelser og til at have lyst til at bruge mere tid sammen med ham. Jeg synes derfor, at du skal tage en snak med ham, hvor du får fortalt ham, at du til tider godt kan føle dig tilsidesat, da du ikke ser ham særlig ofte, og om I evt. kan aftale en weekend, hvor det kun er ham og dig? Jeg tror nemlig ikke, at du kan sige til ham, at han skal gå mindre i byen med sine venner, men i stedet kan du få ham til at få planlægge og prioritere noget tid sammen med dig udover hans byturer<3

I sidste ende handler et forhold også til dels om, at man holder så meget af hinanden, at man er villig til at lytte til hinandens følelser og til dels gå på kompromis, hvorfor jeg er sikker på, at han gerne vil gøre et forsøg på at sørge for, at du ikke føler dig tilsidesat. Så få taget en snak med ham.

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive herind igen.

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym