Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2023-03-11T16:45:14: 1

Brevkassespørgsmål

Min kæreste er sygeligt jaloux

Indsendt af pige20 år


Hej brevkasse 

Min kæreste er sygeligt jaloux og jeg kan ikke få lov til at leve mit liv som jeg gerne vil, jeg kan ikke få lov at gå i byen som jeg gerne vil og jeg føler han styre mit liv som han vil have det. 

Jeg er helt i vildrede og ved ikke hvad jeg skal gøre. 

Vh den triste 

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2023-03-18T12:40:18 1
Nicole

Kære du. Tusind tak for at skriver herind <3 

Det lyder virkelig ikke særlig rart, at du går med følelse af, at du ikke kan få lov til at leve dit liv til det fulde. Min personlige holdning er, at tillid er noget af det vigtigste i et forhold, så det må være enormt stressende for dig hele tiden at bekymre dig om din kærestes tillid til dig. Hvad mon ligger til grund for, at han ikke har tillid? Måske har han oplevet noget i et tidligere forhold, som han har taget med sig ind i jeres forhold? 

Jeg synes at du skal tage en snak med ham og spørge ham hvorfor han ikke har tillid til dig og at det gør dig ked, at han ikke stoler på dig. At man gerne vil i byen, feste og have drenge-venner betyder absolut ikke, at man ikke er loyal og omvendt skal han jo også kunne tage ud og ses med veninder eller tage i byen, uden at du skal være jaloux. 

Der er i sig selv ikke noget galt i at være jaloux, for jeg tror at det er en følelse rigtig mange mennesker oplever på et eller andet tidspunkt - også selvom man virkelig ikke har lyst til det. Men hvis man, fordi man er jaloux, bruger dette til at holde sin partner fra at gøre de ting der gør vedkommende glad, så synes jeg det er helt vildt tarveligt. Hvis han ikke kan acceptere, at du skal have lov til at gøre de ting som gør dig glad - ja, så tror jeg godt du ved hvad der er det rigtige at gøre. 

Men jeg synes helt klart, at du skal tage en snak med ham og se, om I kan finde ud hvad der kan hjælpe ham, så han ikke bliver jaloux og så du kan gøre de ting, som du gerne vil. For det skal du selvfølgelig have lov til. 


Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive herind igen. <3


- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym