Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2023-03-13T08:40:33: 1

Brevkassespørgsmål

Min kæreste

Indsendt af dreng18 år


Hej brevkasse 

Jeg er en dreng på 18 år som går i gymnasiet.  fornyeligt har fået en kæreste. Hun er super sød og jeg er glad for hende. Der er bare den ene ting at hun engang mens hun var fuld kom til at sige hvem hun havde været sammen med… det går mig virkelig på at. Synes det er vildt ubehageligt at tænke på… hun har sågar været sammen med en på  toilletet til en gymfest. Jeg kan ikke lade vær med at tænke på det og har det vildt nedern, når jeg kan se dem hun har været sammen med gå på gangene i skolen.

Men føler ikke jeg kan sige det til nogen da det hurtigt kommer til at lyde som om jeg slutshammer hende, hvilken jeg måske også lidt gør…

Jeg bebrejder mig selv for ikke bare at kunne lade det ligge, jeg har prøvet, men det kan jeg ikke. Er det mig der er en svans? Eller er det okay at have det nederen over? 

Forsvinder følelsen nogensinde? 


Hilsen en forvirret dreng

dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2023-03-13T10:56:14 1
Lærke

 Hej dreng på 18 år

Jeg forstår godt dit dilemma og at det kan føles øv at vide hun har været sammen med andre før jeres tid.

Det lyder som om forholdet er meget nyt, og jeg ved derfor ikke om det kan skyldes en nervøsitet og/eller jalousi at du føler som du gør? Jeg kan godt forstå det ikke føles rart at se dem på gangen, men jeg tænker bestemt ikke det er fordi du slutshamer hende, det virker nemlig som om du er rigtig glad for hende. Jeg tænker som sagt det måske kan skyldes en form for nervøsitet og/eller jalousi, måske måler du dig selv ift. dem? Måske ubevidst? Når forholdet er meget nyt kan man nemlig godt føle en form for usikkerhed i det man lige skal nå at hvile i forholdet.

Jeg ved ikke om det kan hjælpe at tænke på at det er en kæmpe tillidserklæring at hun har valgt at dele det med dig, også selvom hun var fuld. Hun stoler tydeligvis så meget på dig at hun vil dele noget meget sårbart, og det er virkelig et skridt i den rigtige retning. 

Jeg tror også du skal prøve at fokusere på at hun har valgt dig, og det helt sikkert er fordi hun meget hellere vil dig end de andre fyre. Hun har valgt dig fordi hun virkelig holder af dig, og at du betyder en masse for hende. 

Jeg ved ikke om du har mod på at snakke med hende om det? Du skal selvfølgelig sige på en fornuftig og rolig måde at du har det svært ved at se de fyre hun har været sammen med, fordi det gør dig usikker og du bliver bange for at miste hende. Du skal huske at spille bolden på din egen banehalvdel, og så er jeg sikker på at hun vil forsikre dig om at det helt sikkert ikke betød noget for hende, og at du er den hun vil.

Du kan også vente lidt og se om tiden ikke løser problemet. Forholdet virker meget nyt, og nogen gange skal man lige nå at lande i det hele. Det er klart der er mange ting at forholde sig til og at dette kan skabe en masse tanker og overtænkning, men jeg er ret overbevist om at det nok skal blive bedre.


Jeg håber du kan bruge mit råd.

Venlig hilsen

Lærke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym