Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2023-03-21T09:05:42: 1

Brevkassespørgsmål

Skal jeg droppe ham igen?

Indsendt af pige20 år


Hej.

Jeg er en forvirret og knust 20-årig. Jeg har siden september måned ses lidt med en dreng. I starten sås vi bare lidt efter i weekenderne efter byen. Men omkring december måned begyndte vi at ses i hverdagene også, hvor vi bl.a. lå og så film sammen, hilste på hinandens familier og dernæst sov sammen med hvad der følger med. 

Jeg har altid være i tvivl omkring hvad han overhovedet ville med mig. Han enkelte gange sagt, at han ikke ville have en kæreste, men alligevel er han blevet ved med at se mig og skrive til mig? Problemet var, at når vi var sammen føltes det som om at vi var kærester. Jeg kunne mærke helt ind til det inderste den her nærvær og kærlighed. Men hans facade skiftede bare ofte.

Slut december fik jeg nok og blev nødt til af droppe det med ham for min egen skyld og det var virkelig hårdt og kunne ikke slippe ham fra mine tanker

Så skete der det i februar måned, at jeg mødte ham i byen og han ville gerne snakke. Han synes det var underligt at jeg droppede det så tidligt, for han havde ikke kunne nå at mærke om han kunne få følelser for mig, selvom han havde sagt flere gange at han ikke ville? Jeg ved dog, at han inden jeg stoppede det, havde ses med en anden en enkelt gang i mens vi sås:( Jeg endte så med at tage med ham hjem og snakke lidt videre. Alt nærværen og kærligheden var tilbage, jeg mærkede det hele i hans arme. 

Han tog så afsted på ferie i en måneds tid, hvor jeg hørte fra ham engang i mellem, men da han kom til skade dernede blev han sendt tidligere hjem. Jeg skrev med ham hverdag mens han lå på hospitalet. Han var interreseret i hvordan jeg havde det og omvendt. Nu er han kommet tilbage på hospitalet i vores hjemby og jeg mærker en form for distance. Jeg har vildt meget lyst til at besøge ham, men da jeg spurgte om han havde brug for et besøg, var svaret, at man var da velkommen. “Man”? Er jeg bare en man? Jeg ved ikke om jeg ligger mig for meget i ordet. Jeg ved generelt ikke om jeg overhovedet gider bruge mere tid på ham, dog er jeg bare rigtig glad for ham. Han gør mig bare så forvirret og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre? Jeg forstår bare ikke hvad formålet er for ham, at holde kontakten med mig, hvis jeg intet er for ham, udover en sød pige.

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2023-03-28T02:36:06 2
Nicole

 Kære du. Tak for at skrive herind.

Puha, jeg kan godt forstå, at det er en svær beslutning du står overfor. For I har jo haft nogle gode stunder sammen, som du selv siger. Dog hæfter jeg mig ved hans ubeslutsomhed og at han gentagende gange lader til at ville have dig tæt på, men ikke lade dig komme helt ind til ham. Det kan der være flere årsager til, men jeg synes ikke det er fair, hvis du kun kan nå ind til ham i perioder. For så er der god grund til, at du skal videre og være sammen med én, der gerne vil dig hele tiden. <3


Du skriver også, at han har ses med en anden imens I to sås. Da I jo ikke har været kærester har han jo ikke været utro, men derfor kan det jo stadig gøre ondt, når du er så glad for ham. Jeg synes dog, at det virker som om, at I ikke er helt samme sted eller vil det samme og jeg tror derfor, at det vil være en god idé at tage en snak med ham, hvor I forventningsafstemmer. Og så vil jeg huske dig på, at du har ret til at komme videre, hvis han ikke er klar til at gå ind i et forhold lige nu. Du skal ikke føle, at du skal vente på ham og kun være der, når han gerne vil ses, for det går begge veje ift. at tage initiativ. 


Jeg kan ikke fortælle dig, om du skal stoppe kontakten til ham eller forsøge at gå all in. Men jeg tror, at det vil være en god idé at få slået helt fast, hvad han synes og så træffe en beslutning efter du har mærket efter, hvad der giver bedst mening for dig. For du skal jo bestemt ikke gå og være ked, fordi han ikke helt kan beslutte sig. <3


Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du velkommen til at skrive herind igen.

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym