Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-09-04T20:13:19: 1

Brevkassespørgsmål

Utroskab

Indsendt af dreng22 år


Hej.

Jeg er en mand på 22 år, med en kæreste pp 23 år, vi har været kærester i 16 måneder, og vi har en søn på 5 måneder, jeg skiver da min kæreste har indrømmet overfor mig at hun har været mig utro en aften hvor vi var har holdt et par dages pause,, hvor hun var hjemme hos hendes veninde, hvor hun fik blackout, men alligevel var det ikke være for hende, at hun ikke havde travlt med at tage hjem fra ham fyren, og endda prøvede på ham dagen før vi skulle ses igen(4 dage efter første gang de var sammen) hvor vi havde aftalt at vi skulle prøve sammen igen,

Prøvede på ham igen, jeg har har læst Hendes private beskeder med hendes veninder og hun fortryder det virkelig.

Vi har snakket om tingene, og hun har flere gange sagt hun ikke ville drikke, fordi hun har tendens til at få balck out, og er bange for at være mig utro.

Elsker hun mig overhovedet?

Hun har flere gange sagt hun kun ville mig resten af livet, men det er bare svært og tro lige nu.

Jeg har godt kunne fornemme de sidste 2 måneder der har været noget galt, og hver gang jeg har bragt på banen at jeg føler noget var forkert, så har hun kvitteret med at blive sur, og sagt "hun syntes jeg skal skride, når jeg beskylder Hende for alt muligt" men idag har hun indrømmet det.(jeg læste først hendes samtale med hendes snapcat AI, hvor, hun havde spurgt hvad man skal gøre, hvis man har været sin kæreste utro, jeg konfronterede hende med det, hvor hun igen kvitterede gentagne gange med at grine mig op i ansigtet, og sagde det var for sjov, for til sidst og indrømme det.

Hvad skal jeg gøre???

Jeg elsker hende overalt på jorden, hun er min første kærlighed, og jeg troede det var mig og hende for evigt, jeg havde endda planlagt at fri til hende om 4 uger, når vi skulle på ferie,

men jeg føler bare tilliden er væk.

PS Hun har været hendes tidligere kærester utro også.

dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2023-09-12T07:32:44 2
Clara

Hej med dig,

Tak for din besked. Jeg kan godt forstå, at det må være nogle svære ting, du/I står i lige nu. 

Nogen gange kan følelser opleves enormt overvældende, når der lige er sket noget, og man kan typisk ikke se tingene i et klart lys. Det kan få en til at få lyst til at handle nu og her, uden at det nødvendigvis er gennemtænkt. Du skriver, at du elsker hende. Ud fra det, du fortæller om hende, lyder det også for mig som om, at hun elsker dig.

Du skriver også, at hun har været sine tidligere kærester utro. Jeg kan selvfølgelig ikke vide, hvorfor hun har været dig utro, men det lyder på mig som om, at hendes utroskab har noget med hende selv at gøre. Der kan formentlig være mange grunde til utroskab. Det kan f.eks. være en måde at søge bekræftelse eller opnå noget andet, man mangler. Så i virkeligheden kan det være, at hendes utroskab måske mere er en uhensigtsmæssig måde at reagere på end, at det har noget som helst med hendes kærlighed til dig at gøre. 

Tillid opbygges over tid, så hvis du og din kæreste vælger at blive sammen, kan det godt være, at det kommer til at tage noget tid at nå til et godt sted igen. Men det betyder ikke, at det ikke er muligt at genopbygge tilliden. Det kan også være, at I kan søge hjælp udefra, f.eks. hos en parterapeut eller lignende. 

Du skriver, at I har en søn sammen, og det er selvfølgelig også vigtigt at tænke på, hvad der er godt for ham. Ligesom det også er vigtigt for dig at tænke på, hvad der godt for dig. Din søn har brug for nogle forældre, der kan kommunikere ordentligt sammen, uanset hvad udfaldet bliver. Derfor kan det igen være relevant at overveje, om I skal opsøge en form for terapi. 

Jeg håber, at du kan bruge mine input til noget. Jeg håber også for jer, hvis det er det I vælger, at I kan genfinde tilliden og kærligheden til hinanden igen.

Du er altid velkommen til at skrive herind en anden gang.

De bedste hilsener, Clara.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym