Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-09-30T11:44:38: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg er kærester med en pige

Indsendt af pige12 år


Hej jeg er en pige på 12 år og jeg er kæreste med en pig. Og jeg ved ikke vad jeg skal sig til mine foræder. Vi har været sammen i tre måderne mindst. Hvad skal jeg gøre. 

Hilsen pigen på 12 år. 

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2023-10-02T07:17:51 1
Nicole

 Kære du - tak for at skrive herind.<3 

Hvor er det bare dejligt for dig, at du har fået en kæreste og er glad! Det fortjener du og derfor er det fuldstændig underordnet, om du er kærester med en dreng eller en pige!:-) Når det så er sagt, så kan jeg sagtens forstå, at det kan være vildt svært at skulle "springe ud" og især for sine nærmeste, som jo er dine forældre. Men dine forældre elsker dig og vil gerne have, at du er glad, så selvfølgelig skal de acceptere hvem du er og hvem du bliver forelsket i. Du er jo dig uanset hvilken seksualitet du har og der er ingen andre mennesker, der skal bestemme, eller har krav på at kende til, din seksualitet - det er privat Jeg tænker derfor, at du kan fortælle dem, at du har fået en kæreste og at du er meget glad - og hvis du har lyst, kan du jo fortælle om hende, men hvis ikke, så behøver du jo ikke fortælle mere om din kæreste. Det er helt op til dig og dine forældre bør støtte dig uanset hvad.

- Nicole

2023-10-04T07:39:38 1
Nete

 Hiii,

Det er godt, at du har modet til at dele dine følelser og situation med os. At være i en kæresteforhold kan være en vigtig del af ens liv, uanset om det er med en dreng eller en pige. Når det kommer til at tale med dine forældre om det, kan det være en lidt udfordrende samtale, men her er nogle skridt, der kan hjælpe dig:

1. Vælg det rette tidspunkt: Find et roligt og passende tidspunkt til at tale med dine forældre. Det kan være en god idé at vælge et tidspunkt, hvor I alle er afslappede og ikke har travlt.

2. Vær ærlig og åben: Når du taler med dine forældre, skal du være ærlig om dine følelser og forholdet. Forklar dem, hvordan du har det, og hvorfor forholdet er vigtigt for dig.

3. Vær forberedt på spørgsmål: Dine forældre kan have spørgsmål eller bekymringer, så vær parat til at besvare dem så godt som muligt. Det kan hjælpe med at have tænkt over, hvad du vil sige på forhånd.

4. Vær tålmodig: Dine forældre kan have forskellige reaktioner på nyheden, og det er vigtigt at være tålmodig og forstående over for deres følelser og synspunkter.

5. Fortsæt med at være dig selv: Uanset udfaldet af samtalen, er det vigtigt at fortsætte med at være den person, du er, og fortsætte med at tage vare på dit forhold.

Husk, at det vigtigste er, at du føler dig tryg og accepteret af dine forældre. De elsker dig, og selvom det kan være en udfordrende samtale, er det også en mulighed for at styrke jeres forhold og åbne op for ærlig kommunikation.

N.Juul

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym