Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2023-11-15T20:18:25: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre

Indsendt af pige12 år


Hej ungzone. 

Jeg er en pige på 12, jeg går i 6 pg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg har en kæreste og han er meget populære mellem pigerne fra mine by og vores nabo by, han går nemlig til fodbold der inde, jeg har gået og døjet med det her problem i flere uger nu og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre mere. Jeg tror også nogen af mine bedste venner kan li ham!!.

Han skriver altid han kun elsker/lide mig med jeg kan ikke tro på ham( jeg kan ikke helt tro på nogen)

KH en piger det er forelsket  

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2023-11-30T04:17:16 1
Abier

Hej med dig!

Jeg kan godt forstå, at du er forelsket og har mange følelser; det er helt forståeligt. At være i en kærlighedsrelation er selvfølgelig meget godt og indeholder mange gode følelser, men det er heller ikke nemt. At være i et forhold kræver, at man kommunikerer klogt med sin partner og forstår, hvad der sker omkring en. Måske er det din første kæreste, og derfor tænker du på mange spørgsmål, der undrer dig. Når vi er i et forhold, lærer vi konstant, både om os selv og vores partnere.

Jeg vil anbefale dig at have åben kommunikation med din kæreste, ikke over sms eller Snapchat, men ansigt til ansigt. Vælg et godt tidspunkt og et roligt sted og snak med din kæreste om alt det, du tænker på. Derfra skal du have tillid og stole på din kæreste. Kærlighed kan ikke fortsætte uden tillid; det er meget vigtigt. Det, du føler, er meget normalt i et forhold, og at være usikker nogle gange er helt normalt også. Du behøver ikke reagere hver gang, du får en tanke, for tanker er bare tanker, og de behøver ikke altid være rigtige. Jeg synes, du skal tænke dig om, og hvis du virkelig kan lide din kæreste og vil fortsætte, skal du have tillid til ham og ikke reagere på hver tanke, du får. Det betyder dog ikke, at du skal være helt passiv. Hvis du ser noget ske omkring dig, f.eks. en af dine venner taler med din kæreste på en måde, der ikke er venneagtig, skal du bede om en forklaring. Det er vigtigt at huske at have tillid til både din kæreste og dine venner, fordi de sikkert kan lide dig og ønsker det bedste for dig.

Så kort sagt, byg tillid til din kæreste ved at lære ham bedre at kende og åben kommunikation. Hav samtidig tillid til dine venner, så du ikke mister dem, og husk, at dine venner må synes godt om din kæreste. Der er en stor forskel mellem at være forelsket i nogen og at synes godt om dem. Du kan synes godt om en god fodboldspiller, men det betyder ikke, at du vil være kærester med personen. Jeg håber, jeg kunne hjælpe dig lidt på vej, ønsker dig det bedste. 

Bedste hilsner :)

Abier

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym