Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4592 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2024-05-28T22:08:40: 1

Brevkassespørgsmål

Er bange for at mit kæreste er andet valg

Indsendt af dreng21 år


Hej brevkasse håber i kan hjælpe.

Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en af mine veninder, men valgte at lægge det til siden, da hun var en kæreste til en af mine venner og jeg ikke ville ødelægge nogen sf venskaberne, derfor ville jeg derfor aldrig “prøve på hende” tror heller ikke hun vil på mig. Jeg valgte derfor at date andre og har fundet en fantastisk kæreste jeg virkelig godt kan lide - jeg står nu og har dårlig samvittighed vedrørende om min kæreste er andet valg, da jeg jo også godt kunne være sammen med min veninde, men jeg valgte at kigge andre veje, og om jeg har gjort eller tænker noget forkert - min kæreste og jeg har det rigtigt godt sammen, men jeg har rigtigt dårlig samvittighed, hvis nu hun er andet valg, hvilket jeg ikke kan finde ud af om jeg tænker eller om det bare er overtanker - hvad skal jeg gøre, er det okay og skal jeg sige det til min kæreste?

På forhånd tak????

dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2024-06-06T08:52:23 2
Cecilia

Hej.

Det lyder for mig, som om at du er glad for din kæreste, og gerne vil være loyal overfor hende. Derfor synes jeg også, at der lyder som om, at du gerne vil dit parforhold, hvilket virker som et godt tegn.

Men når du går og overvejer de her ting, tænker jeg også, at du muligvis skal reflektere over, hvorvidt du er fuldkommen kommet dig over din veninde. Hvis du er det, kan jeg ikke se, hvorfor din kæreste skulle være andet valg. Man kan ikke gøre for hvem man har været interesseret i. Det handler vel i højere grad om, hvem man er interesseret i nu. Hvis du er interesseret i og glad for din kæreste, og ikke føler andet en venskab for din veninde, så er der vel ikke tale om et andet valg? Hvis du dog stadig har følelser for din veninde, er det en lidt anden sag. Her må du jo gøre op med dig selv, hvorvidt du kan komme dig over de følelser du har for din veninde, eller om de er kommet for at blive. Så er det måske også her, at du skal overveje, hvorvidt det er retfærdigt overfor din kæreste.

I sidste ende, er det dog selvfølgelig kun dig selv, som kan svare på om din kæreste er andet valg, og hvorvidt det egentligt betyder noget, hvis I er glade for hinanden. For det handler jo om, hvordan du føler omkring det, og hvad du synes er fair.

Hvis du er glad for din kæreste og føler i har tiltro til hinanden, kunne du jo forsøge at sætte dig ned med hende, og snakke om disse følelser. Det skal selvfølgelig nok formuleres rigtigt, da det ellers kan lyde som om, at du bekender følelser for en anden. Men hvis du sætter dig ned med hende og fortæller hende, hvor glad du er for hende og jeres forhold, og de overvejelser du har gjort dig, kan I måske i fællesskab rede ud på dem.


Håber mit svar kan bruges:)

Vh, Cecilia.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Min kæreste flirter og skriver frække beskeder til andre piger

Min kæreste og jeg har været sammen snart 2,5 år med få pauser. Men jeg går med en knude i mave...

Jeg har været utro...

For et par måneder siden møder jeg en helt fantastisk fyr, imens jeg har en kæreste. Jeg har svæ...

højdeforskel

hej brevkassejeg har en lille udfordring her, jeg kan godt li den her fyr og han kan os godt li mig....

Jeg vil ikke være forelsket men på den anden side…

Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og jeg skriver med ham en gang i mellem og han taler ofte...

Forvirring

Jeg gik fra min kæreste som jeg har vil kalde (H) for ca 2 ugers tid siden, vi havde været sammen ...

Skal jeg opgive ham?

Vi var en del fra efterskolen der var til festival i weekenden. Jeg havde glædet mig meget for der ...

Kan kun tænke på ham

HejMin fyr er flyttet til København (jeg bor i Aarhus)Han har utroligt travlt med arbejde og famili...

Jeg har det svært med kærestes fortid - hvad gør jeg

Hej,Jeg har været sammen med min kæreste i 3,5 år nu, og jeg elsker hende utrolig højt og vi er ...

har drømt at være min kæreste utro

jeg har drømt at jeg var min kæreste utro. jeg synes det var mærkeligt for jeg elsker ham virkeli...

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym