Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2024-05-29T09:56:14: 1

Brevkassespørgsmål

Skal jeg opgive ham?

Indsendt af pige16 år


Vi var en del fra efterskolen der var til festival i weekenden. Jeg havde glædet mig meget for der er en dreng på skolen jeg er vild med og jeg troede der måske så ville ske noget i løbet af festivalen. Det begyndte også godt og vi snakkede godt og hyggede. Men han traf så nogen han kendte derhjemmefra og han havde så noget kørende med en pige han kendte i forvejen. Han bollede hende så i et af teltene, der var flere vidner. Jeg blev jo ked af det men der blev jo drukket meget og han var fuld (det var jeg  nu også). Og jeg ved jo at drenge får sygt meget lyst når de er fulde så måske det ikke var noget særligt? Der har ikke været noget at mærke på ham efter men ved ikke om jeg måske stadig har et håb omkring ham når han gjorde det han gjorde? Skoleåret er jo snart slut så skal der ske noget skal det jo snart være. Eller skal jeg opgive?
pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2024-06-09T03:39:09 1
Kirstine

Hej med dig

Det er helt naturligt at føle sig forvirret og ked af det i en situation som denne, især når man har haft forhåbninger om, at der kunne ske noget mellem jer. 

Det er svært at sige om du skal opgive ham, det er noget du må mærke efter, og måske stille dig selv nogle spørgsmål. Hvordan har du det med det, der er sket? Føler du, at du kan komme over det og stadig have følelser for ham, eller føler du, at det har ændret dine følelser? Det kan meget vel være at det ikke har haft den store betydning for ham, at være sammen med en anden, også i en fuld tilstand. Det virker også som om han ikke kender til dine følelser for ham.

Måske det kan være en god idé at tale med ham om, hvad du føler for ham. Hvis du har følt der kunne være noget, er det måske en god måde at få afklaret det på, inden skoleåret er slut. At tage en beslutning kan være svært, men det vigtigste er at lytte til dig selv og gøre det, der føles rigtigt for dig. Hvis du føler, at du stadig har brug for afklaring, kan en samtale med ham måske give dig det, du har brug for. 

De bedste hilsner, 

Kirstine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym