Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-04-03T18:52:46: 2

Brevkassespørgsmål

Sex


Jeg har et spørgsmål angående en fyr jeg har set noget til i de sidste 3 måneder. Det har været sådan at vi har sets i weekenden hvor jeg har sovet hos ham og vi har haft sex. Vi har sovet sammen ca 6 gange hvor 4 af gangene havde vi sex. Vi har endnu ikke aftalt noget om at være bollevenner eller hvad man kan kalde det her for. Her for det seneste har han spurgt ind til om jeg ville sove hos ham, hvor han før i tiden bare spurgte hvad jeg lavede. Han siger jeg er noget af det bedste sex han har været ude for. Så her kommer mit spørgsmål, er vi bollevenner, booty calls, Friends with benefits eller noget andet? For jeg føler vi er trygge sammen og har god sex og jeg har ikke følelser for ham mere. Så hvad er vi? og burde jeg spørge ham om det, eller bare lade det ligge som dejlig sex vi har i weekenden nogen gange.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-04-03T21:52:05 1
Cæcilie

Kære Anna,

Egentlig er det ikke så vigtigt at have navn på hvad i er. Det vigtigste er at i begge er glad og tilfredse med det i har sammen. Men hvis du alligevel synes at det er rart at vide præcis hvad i skal kalde jer, så synes jeg at du skal snakke med ham om det. For det er nemlig meget forskelligt fra person til person, hvad man ligger i det at være bollevenner fx. Så kan i jo i fælleskab finde ud af hvad i skal kalde jer.

Jeg håber at du kunne bruge mit svar.

- C

2013-04-04T11:13:09 1
Charlotte
Hej "Anna"

Det lyder jo som om i har et eller anden form for forhold og jeg kan godt forstå at du gerne vil vide hvad det egentligt er, men samtidig er du også bange for at du måske vil ødelægge noget ved at snakke om det.
Det lyder som om det er en rigtig sød fyr og jeg synes ærligt talt at du skal snakke med ham om hvad det er i har kørende, og hvordan det skal fungere så du ikke skal tænke så meget over det. 

Med venlig hilsen
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym