Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3940 spørgsmål og givet 6528 svar de sidste 13 år
2013-04-11T23:41:17: 2

Brevkassespørgsmål

Hvorfor går det så hurtigt?


Hej, jeg er en pige på 16, der har en kæreste. Når vi har sex, så går der ikke ret lang tid før han kommer.. Jeg forstår det ikke helt. Vi har gjort det mange gange, og jeg har fået p piller, og vi bruger derfor ikke kondom.. Håber I kan svare mig på det, da jeg ikke helt kan forstå hvorfor det sker..
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-04-13T13:53:31 1
Charlotte
Hej "hurtig"

Dette er et problem som jeg tror mange oplever og det ville selvfølgelig være mere rart for dig hvis han kunne "holde" længere. Grunden til at det sker er nok en blanding af at være lidt uerfaren og at han synes at have sex med dig er helt vildt dejligt. Mænd har ofte tendens til at få udløsning hurtigere end kvinder for orgasmer og derfor vil jeg råde dig til - hvis du altså vil gøre noget ved det - at snakke med din kæreste om det, for der findes altså op til flere måder hvorpå manden kan "holde" længere. Altså, snak med ham om det på en pæn måde og sig at det altså er normalt og prøv så at google det lidt, der findes mange metoder. Det handler i bund og grund om øvelse.
Held og lykke!

Charlotte
2013-04-19T09:22:21 1
Majbrit
Hej. 

Jeg tror det er forskelligt fra dreng til dreng, hvor lang tid der går før han kommer. Måske er han meget nervøs, og kommer derfor hurtigt. Så det ville være en rigtig god idé at snakke med ham om det, og fortælle hvad du føler, så han kan lærer at slappe mere af i kroppen, det er ihvertfald det bedste bud jeg har. 

Mvh. Majbrit Gensch

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym