Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-04-24T08:30:51: 2

Brevkassespørgsmål

Er han blevet ligeglad?


Hej thelove..

Jeg er typen som fester meget og faktisk kun har drengevenner..
Her for 2-3 måneder siden var jeg til noget hyggedruk hos en ven og havde været det ugen før også, begge gangene var der den her viildt søde dreng som jeg kendte, bare ikke personligt før de aftener..
anden gang var vi begge meget berusede og lå inde på et værelse hvor han så spurgte om jeg ville gå hele vejen med ham, hvilket jeg svarede ja til.. (DET SKAL LIGE SIGES AT VI BEGGE VAR JOMFRUER)
Det blev mega akavet fordi folk fandt en ekstranøgle til rummet og braste ind imens vi var igang og sådan, men alle var skide fulde og både ham og jeg grinte af det og havde en god "første gang" da alle var skredet ud igen, idag kan vi sagtens snakke åbent op det og ingen af os fortyder det.
Efter det, begyndte vi så at skrive meget sammen og efterhånden begyndte vi at "have noget".. Vi har været sammen et par gange efter, men kun kysset et par gange. Efter det, har vi så begge indrømmet at vi havde nogen følelser med i det og vi egentlig havde følelser for hinanden, det her gjorde mig over ud lykkelig!
Da jeg så her forleden skulle sove hos ham var vi først sammen med en af vores fælles venner, da han skulle hjem, begyndte han at skrive til ham jeg var sammen med og de grinte begge to lidt, men jeg måtte ikke se beskederne..
Da vi så kom hjem skrev de stadig og vi havde aftalt at hvis jeg vandt et væddemål måtte jeg se beskederne og sådan, men jeg tabte selvfølgelig.. senere da han gik på toilettet kiggede jeg alligevel, og der stod "knep hende nu bare" andet nåede jeg ikke at læse før jeg måtte smide mobilen fordi han kom, herefter spurgte jeg ind til hvorfor jeg ikke måtte se beskederne.. og han svarede at det kunne ødelægge en hel masse, men at det ikke handlede om mig..
Senere kom der beskeder fra vennen som "Hvorfor ikke" og sådan nogen ting.. da vi lagde os til at sove, lå jeg op af ham og vi flettede fingre, andet skete der ikke, ikke kys.. intet.

Da vi havde været sammen med vennen havde han været rundt om mig og flirtet, men efter vi var hjemme hos ham havde han været mega afvisende, også når jeg lagde op til noget.. De havde været oppe og træne, så måske var han bare træt?
Kunne beskederne handle om nogen andre? Blev jeg droppet der? Mente han at det ville ødelægge noget mellem os, hvis jeg så beskederne?

Der kører en milliard forklaringer igennem hoved på mig og aner ikke hvad der sker.. Er jeg blevet droppet? Det skal lige siges at det var ham der spurgte om jeg ville sove sammen..

Undskyld beskeden blev såååå lang.. hans ven ved ikke engang hvorfor han var afvisende.. har spurgt ind til det, og han er hjælper mig normalt med ham og er ærlig..
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-05-02T12:49:24 1
Helene
Kære den triste pige.
Alkohol har den virkning, at man tit bliver lidt mere modig.
Da i for 2-3 måneder siden var til hyggedruk hos en ven, var i begge meget beruset, som du skriver... Kan det tænkes at i begge har været mere udadvendte og modige på grund af alkoholen? Jeg vil tror, at det kan tænkes, at han er tilbageholdene fordi han er mere genert uden alkohol i blodet...
Han er måske usikker på hvor i står og i tvivl om hvordan han skal reagere.
Mit råd vil være at prøve at snakke med ham om det.. selvom jeg godt ved det kan være rigtig svært. Ellers arbejde på de signaler du udsender, prøve at være mere direkte.

Jeg håber mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive ind til TheLove igen :-)
Mvh Helene
2013-05-02T17:34:26 1
Cæcilie

Kære Den triste pige, 

Det kan være rigtig svært, en gang imellem, for piger at forstå drenge og drenge at forstå piger. Derfor er der ingen grund til at gå at skruple over hvorfor han opførte sig så mærkeligt. Måske var han bare træt, som du sagde. Jeg tror bestemt ikke at du er blevet droppet.
Der er 2 ting du kan gøre nu. Enten kan du spørge ham lige ud hvad hans roblem var den aften, og samtidig fortælle ham at du så i hans beskeder og at du ikke forstår han opførsel. Eller, du kan vælge at give slip på det, og se om fremtiden ikke bringer noget bedre. Hvis han ikke fortsætter med at opføre sig underligt, så har fortiden faktisk ikke nogen betydning. Men bliver han ved, må du blive nødt til at spørge ham hvad hans problem er.

Jeg håber at du kunne burge mit svar, og at i får det godt sammen igen.

- C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym