Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2013-04-28T13:28:26: 2

Brevkassespørgsmål

Det gør ondt


Da jeg var 13, havde jeg sex første gang og det gjorde ondt, også alle de andre gange, selv når jeg fik finger. Nu er jeg så 15, og har fundet en sød dreng, vi var sammen i går hvor jeg bare fik finger, og ærlig talt, gjorde det pisse ondt. Jeg er lidt bange for hvad der kan være galt. Hvad kan der være galt?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-04-29T15:19:51 1
Charlotte
Hej Natascha

Det er svært for mig at sige hvad det er der gør ondt, men jeg er ret sikker på at det ikke er meningen at det skal gøre ondt. Jeg tror ikke du skal være bekymret, men for en sikkerhedsskyld synes jeg du skal kontakte din læge - de kan helt sikkert fortælle dig hvad det er. Du behøver ikke fortælle dine forældre noget, lægen har tavshedspligt, så du kan sagtens tage derhen alene :)
Held og lykke fra

Charlotte
2013-04-29T19:37:35 1
Majbrit
Hej Natascha.

Det lyder ikke særlig rart, at det gør ondt hver gang du laver noget seksuelt. 
Jeg ved ikke om du er nervøs når du laver noget seksuelt med en anden, men det kan være grunden til at det gør ondt på dig. Prøv at slappe af, på den måde strammer du heller ikke så meget. En anden mulighed kunne være at bruge glidecreme for at gøre det mere fugtigt og lettere for fyren at trænge ind. 
Jeg håber du kunne bruge min svar.

Kh. Majbrit 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym