Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-05-04T12:54:50: 2

Brevkassespørgsmål

Nervøs


Jeg går og er lidt nervøs... Her igår var jeg sammen med en dreng, uden kondom - han var dog kun halvt inde, og det varede heller ikke særlig længe, så han nåede ikke at komme (det skal også siges at det var min første gang). Jeg blev først nervøs da jeg læste, at der er lige så stor risiko for at blive gravid af presperm. Mit spørgsmål er så, er der overhovedet den mindste chance for, at jeg er blevet gravid? Min viden er ikke særlig stor på dette område. På forhånd tak!
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-05-04T21:45:39 1
Amalie
Halløjsa :-)

Det lyder ikke særlig sansynligt, at du er blevet gravid, men der er selvfølgelig altid en risiko, så hvis du vil være sikker, så tag en test.

Når det så er sagt synes jeg du skal huske på, at bruge en form for beskyttelse, så du ikke skal ud i det her en anden gang ;-)


Kram
2013-05-05T16:26:28 1
Charlotte
Hej Anonym

Jeg må nok desværre sige at ja, der er en meget lille chance for at du er gravid. Men den er nok MEGET lille. Det er rigtigt hvad du har læst at man sagtens kan blive gravid af pre-sperm, da det jo også er sædceller, så hvis du har haft din første menstruation så er der en reel risiko for at du er gravid, hvis du ikke har haft den endnu er du nok ikke gravid.
Hold øje med om den menstruation kommer og gå til lægen hvis den ikke gør, de kan fortælle dig om du har noget at være bange for :)


Held og lykke,
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym