Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-05-19T02:20:27: 2

Brevkassespørgsmål

Tampon og klamydia


Hej! jeg har længe gået og tænkt på om man egentligt må bruge tampon når man har klamydia ? Jeg fik nemlig for et par dage siden at vide at min klamydia test, var positiv... Men da det var fredag fil jeg ikke lige spurgt lægen til, hvad jeg skulle gøre ang. Mens, da jeg jo startede i behandling fredag og fil min mens lørdag, så jeg er rigtig usikker på, om det gør nogen skade at bruge tampon, når man er i behandling for klamydia ? Jeg er 16 år og hader at gå med bind, så har derfor tager chancen med en tampon. Kan der ske noget ved det?

Håber i kan svare!
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-05-20T20:08:05 1
Karen
Hej med dig.

Jeg tænker ikke, at det burde gøre noget for din klamydia, når du er under behandling og har taget dine piller. Klamydia sætter indeni dine celler i dit underliv, så det burde gå. 

Så er jeg lige nødt til at skrive lidt, hvor vigtigt det er at bruge gummi. De beskytter dig ikke kun for ikke at blive mor for tidligt, men også i mod de dumme kønssygedomme som findes der ude. Det vil holde dig og din kæreste raske og sunde.

Kram Karen
2013-05-20T22:27:21 1
Morten
Hej Anonym,

Der skulle ikke gerne ske noget ved at du bruge tampon når du har klamydia, men jeg vil anbefale dig at tage kontakt til din læge ved et sådan spørgsmål som dette. Jeg vil forslår dig at du bruger din lokale lægehus's telefontid så du ikke skal møde op til et personligt møde med din læge, det gør også det hele mindre pinligt.

Jeg vil også anbefale dig at bruge kondom når du har sex. Det er mere sikkert og man undgår også graviditet og sexsygdomme.

Venlig hilsen,
Morten.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym