Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2013-05-19T16:54:24: 2

Brevkassespørgsmål

Hm.. ja..


Hej the love, for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%
- Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side.

Nu til sagen.. Jeg har været pigen der gik og var trist og været tæt på selvmord flere gange, jeg har røget hash næsten hver dag og følt mit liv skulle slutte.. jeg mistede min mødom til en rigtig dejlig dreng for et par måneder siden og vi havde noget kørende i noget tid, men det sluttede..
Her for en måned siden mødte jeg så den her dejlige dreng.. lad os kalde ham "Ib," han er noget af det sødeste og ved virkelig hvordan man behandler en pige, han er virkelig helt fantastisk.. det eneste problem der er, er at han ryger hash og jeg stadig har liidt svært ved at holde mig fra det hvis jeg ved jeg kan få det..

Vi var til fest sammen i fredags og endte med at have sex ude på toilettets gulv og wc.. dette var 2 gang, nogensinde, for mit vedkommende og det var virkelig skønt. Til gengæld røg jeg med på flere joints og drak en masse sprut.. det fortryder jeg til gengæld da jeg virkelig troede jeg kunne holde mig væk fra det efterhånden..
Vi skriver stadig sammen og han er stadig den samme efter vi havde havde sex, den der helt fantastiske dreng jeg er faldet for..
Jeg vil virkelig gerne kunne holde mig væk fra hash og sådan, da jeg ved at det kun gjorde mine tanker om selvmord værre da jeg havde det dårligt.. Og jeg vil ikke tilbage til det.

Så mit spørgsmål er.. Burde jeg droppe ham selv om han måske er helt perfekt på alle andre måneder? Han ryger hash næsten hver dag, men forandre sig ikke når han er skæv. Eller bør jeg bede ham om at stoppe og så måske ende med at miste ham? Jeg ved godt selv at jeg ikke vil kunne holde mig væk fra det, hvis jeg omgås det så meget som jeg kommer til, hvis jeg er sammen med ham.. Hjælp.

Vi skal til fest igen sammen næste weekend og jeg vil vildt gerne være sammen med ham.. bør jeg så ryge med? Kan fandme ikke holde mig fra det hvis det er der..

Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-05-20T18:59:06 1
Morten
Hej Den nervøse,

Han lyder godt nok som din drømmefyr. Jeg synes helt klart du skal lufte din tanke om at han måske skulle skrue lidt ned på hashen. Det tror jeg nemlig ikke ville skade jeres forhold. Du mener jo også kun det bedste når du beder ham om det. Og måske kunne du fortælle ham din baggrunds historie om selvmordstankerne og det? Måske kunne det hjælpe ham med at skrue ned på hashen.

Personligt tror jeg ikke selv at han vil kunne stoppe 100% med det. Jeg tror godt at du kunne få ham ned på kun at blive festryger i første omgang.

Er du sød og skrive igen når du har snakket med ham?

Venlig hilsen,
Morten
2013-05-26T17:37:51 1
Cæcilie

Kære den nervøse, 

Det lyder som lidt af et dilemma du er kommet i.

Det lyder også som om du kender dig selv og dine svagheder ret godt, hvilket er en stor fordel!

Da du selv ved at du ikke kan holde dig fra hashen, hvis du omgås folk der ryger, så er det naturligvis nærliggende at holde dig fra den omgangskreds. Men det er jo lettere sagt end gjort.

Jeg synes at du skal fortælle "Ib" hvad det er der foregår, så han har mulighed for at forstå dig, og sætte sig i dit sted. Måske kan i komme frem til en løsning om at han ikke ryger når du er i nærheden? det ville i hvert fald være ideelt. Men nogen gange kan man ikke få det hele, og du risikerer at miste ham. Men tænk på det sådan her: Hellere miste ham, end miste dig selv. Du ved hvad hashen gør ved dig, og du ved at det kan ende galt, så det er vigtigt at du holder dig fra dén, og fristelserne. 

Angående festen, synes jeg at du skal sætte dig og lave en liste over alle de dårlige ting der er ved at ryge. Alt det dårlige det gør ved dig; selvmordstanker osv. og husk så på alle disse ting når du bliver tilbudt at ryge med. Du kan evt. tage din lille seddel med listen over dårlige ting med, så du hurtigt lige kan kigge på den, og minde dig selv om hvorfor du ikke skal ryge med.

Jeg håber at du kunne bruge mit svar og at du kan holde dig fra fristelserne, så du ikke får det dårligt igen!

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

Virkelig liderlig, og konstant lyst til samleje med veninde!

Jeg er en dreng på 14 år som er meget liderlig og har konstant tanker om samleje. Jeg har ikke mis...

Positiv klamydiatest - men jeg er i et parforhold?

Kære Brevkasse,Jeg har været i fast parforhold med min kæreste i snart 1 år nu. Min kæreste er ...

Er jeg god nok?

Hej jeg er en dreng på 15 og er i tvivl om min pik størrelse jeg føler ikke den er lille når jeg...

Tænder på ældre mænd

Kære brevkasse, tak fordi jeg kan skrive til jer!Jeg er 19 år gammel og har stor set altid været ...

skal jeg blive testet for klamydia?

HejJeg har lige fået at vide af min veninde, at hun er blevet smittet med klamydia af sin eks-kære...

Køb af sexlegetøj

Hej Ungzone.dkJeg har et spørgsmål omkring køb af sexlegetøj. Jeg kunne godt tænke mig at købe...

Sex med fremmede

Hej, jeg er en pige på 16 år. Den 3 juli 2021, havde jeg sex med en mand hjemme hos ham da jeg var...

Klamydia

Vis jeg snaver med en pige og jeg har klamydia og vi kun snaver kan hun også få det i munden?...

Normalt at have lyst til…

Hej Maria her.For ikke så lang tid siden, havde jeg vold meget lyst til sex… (Jeg er kun 13 og ve...

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym