Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2013-06-05T12:55:04: 2

Brevkassespørgsmål

Et fortrudt blowjob


Hej alle der læser dette. I går til en fest fik jeg et blowjob af en pige som jeg synes er grim, tyk osv. Jeg har aldrig kunne lide hende, men når jeg får for meget at drikke, bliver jeg meget liderlig og uheldigvis gav hun mig et som jeg virkelig fortryder inderligt. Jeg er bange for at alle de andre får det af vide eller noget og jeg skal gå sammen med dem alle sammen i 1 år endnu, og hvis de får det at vide, bliver jeg nok mobbet og drillet med det. Jeg fortryder det inderligt fordi at sådan er jeg aldrig ellers, jeg kan altid beherske mig, men lige i går gik det hele galt. Nogle gode råd?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-06-06T11:12:57 1
Charlotte
Hej,

Det er jo lidt ærgerligt at man ikke kan styre sig når man er fuld. Men en gang i mellem går det jo galt og sådan er det bare. Du kan jo håbe på at det ikke slipper ud, for det er jo aldrig rart at blive drillet. Men hvis det slipper ud, så lad være med at lade det gå dig på. Hvis nogen nævner det, så stå ved det og sig "og hvad så", for hvis du gør det, så synes de nok ikke det er så sjovt at drille dig længere.
Hvis du ikke vil have det skal ske igen, skal du nok ikke drikke så meget næste gang.

Held og lykke fra
Charlotte
2013-06-08T00:37:40 1
Morten
Hej,

Godt at du selv kan se at du har begået en fejl. Først skal du da lige fortælle pigen du gjorde det med at du fortrød blowjobbet og du naturligvis ikke vil sige det til nogen, det vil hun sætte pris på. 

Jeg tror ikke du skal være bange for om hun fortæller nogen noget, fordi hvis du fortæller hende at du ikke fortæller nogen det, så gør hun nok heller ikke. :-)

God dag,
Morten

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym