Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-06-08T19:24:12: 2

Brevkassespørgsmål

vi hygger jo bare


Det sidste års tid har jeg været single. Dette har jeg det ærligtalt ok ved, dog savner jeg en kæreste til tider. Nå men det er sådan at det sidste års tid har jeg set min eks ret ofte (1 gang om ugen mindst) da vi har samme vennekreds - dette genere mig ikke som sådan da han er en god ven, men problemet er at hver gang vi er til fest sammen, eller alene sammen så ender vi med at have sex ... - dette er som sådan okay, efter som ingen af os rigtigt gider noget seriøst lige nu, men gerne vil forblive aktive uden folk ved det. Nå men mit problem er at vi jo kun har været sammen 1-2 gange om måneden det sidste år og jeg er begynd at få ondt når han ligesom skal ind. Vi har prøvet glidecreme og det ikke fordi vi ikke er opstemt eller noget .. men det gør bare ondt ... og han kan ikke komme ind, hvilket han normalt godt kan. Så er der nogle der ved hvad man gør for dette ændre sig eller?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-06-09T20:09:44 1
Cæcilie

Kære anonyme, 

Jeg har ikke umiddelbart hørt om det før. Det betyder dog ikke at det ikke kan være helt naturligt. Jeg vil dog alligevel forslå dig at opsøge egen læge/gynækolog, og forklare dit problem. Så kan de lave en undersøgelse, for at se om der er komplikationer i forhold til samleje, og hvad løsningen kunne være.

Jeg håber at du kunne bruge mit svar. 


- Venligst C

2013-06-10T19:35:03 1
Karen
Hej med dig. 

Jeg ved ikke lige hvad det hedder. Men du stammer for meget oppe i skeden og selvom man ikke tro det, så kan den godt komme op. Men du skal helst være på toppen/ride ham, ligesom du stille og rolig komme længere og længere ned. Det tager lidt tid og det kan gøre ondt. Hvis det gør ondt så tag en lille pause imellem han er inden i dig. Trække vejret dybt og pust ud igen. Det kan tage noget af smertende. 

4 hurtige trin; 
- være opstemt.
- gildecreme. Både inden i hos dig og på hans kondom (når det er på ;) ) 
- tag dig tid og lidt op/ned besvægelser.
- du kan blive lidt øm efter sex og dagen efter. 

Jeg håber at det her kunne hjælpe dig. Ellers må du rigtigt gerne skrive herinde igen :) 

Kram Karen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym