Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2013-06-12T09:34:13: 2

Brevkassespørgsmål

Han er usikker


Jeg har været sammen med min kæreste i 6 år og vores forhold er gået meget ned af bakke på det sidste. Han er meget usikker, seksuelt og det har fået mig til at synes det er rigtig kedeligt at dyrke sex. Vi har snakket meget om det, men det har ikke rigtig hjulpet. Han har meget dårlig selvtillid og vi ved ikke hvad vi skal gøre for at få gang i forholdet igen. Vi dyrker sex ca 1 gang i ugen, men jeg gør det KUN for hans skyld for jeg har slet ikke lyst!
Det irriterer mig da jeg elsker ham højt, men hvis det bliver ved kan vi ikke blive sammen.
Det er blevet alt for kedeligt og jeg vil gerne have ham til at tage intiativ og være mere en mand. Jeg fortæller ham tit at jeg elsker ham og at han er lækker og dejlig så jeg forstår ikke hvorfor han skal være så usikker.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-06-13T13:46:10 1
Amalie
Hej med dig, 

Der kan være mange grunde til, at din kæreste er usikker. Jeg forstår godt, at det er svært og det lyder til, at du gør rigtig mange ting for at hjælpe ham og det er godt, at du husker og rose ham!
Men en ting du må love mig; du må ikke gå i seng med ham for hans skyld. Sex skal være sjovt og det er det ikke, hvis du ikke har lyst og føler dig tvunget ud i det.

Mit bedste bud ville faktisk være, at din kæreste blev tilbudt hjælp udefra. Èn person at snakke med, fx i form af en psykiater eller en psykolog. Selvom din kærestes situation er slem nok behøver det faktisk ikke at være værre før man kan opsøge en professionel. De er uddannet til at snakke med personer som din kæreste. 

Grunden til at jeg ser det som en mulighed er fordi, at jeg ikke tror på du kan gøre mere for ham. Udfra dit brev lyder det som om, at det slider rigtig meget på dig. Derfor tror jeg simpelthen, at det er sidste skridt, hvis jeres parforhold skal reddes.

Til sidst er der bare at sige, at du skal blive ved med at tro på det! Kærligheden vinder altid i sidste ende, så mon ikke I nok skal finde en vej? Det tror jeg. Held og lykke med det i hverfald, jeg håber mit svar var brugbart.

Knus fra Camilla.
2013-06-13T22:29:00 1
Karen
Hej pige. 

Måske kunne i få gavn af at tage en tur til sexolog. En sexolog kan både finde problemet omkring hans usikkerhed og klare jeres sexliv på en gang. At rode i sine problemer er rigtigt hårdt, men et godt forhold hvor begge to vil kæmpe for at få det til at virke. Det kan man kun sige at det er guld værd. 

Så længe i elsker hinanden og vil det her, så kan det kun gå den rigtigt vej. 

Her er et link til forskellige sexologer her i Danmark:
http://www.klinisksexologi.dk/

Jeg håber at det her kunne hjælpe jer, ellers skriv ind til os igen.


Kram Karen :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym