Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2013-06-14T20:33:06: 3

Brevkassespørgsmål

Er jeg gravid?


Hej, jeg er en pige på 16 år.
Jeg er kommet meget i tvivl om jeg kan være gravid.. Jeg har dog ikke haft sex, men jeg har givet en dreng handjob, og kan det så ikke være at det kan komme op hvis man ligger i det? Jeg har ikke haft menstruation i rigtig lang tid nu og gået meget over tiden!!! Jeg fik min menstruation i 9 klasse og har haft det 3-4 gange før dette er sket? Kam det bare være det er underligt i starten eller burde jeg gå til læge?
Det ville være dejligt hvis i ville svare er nemlig ved at flippe ud!!!!
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-06-16T12:06:05 1
Karen
Hej sisse.

Jeg må sige, at jeg ikke rigtigt har hørt om nogle som er blivet gravid af et handjob, hvor man lægge i det. Jeg ville tro at din cyklus ikke er kommet helt på plads endnu, fordi du er så ung. Jeg er 20 år og har først fået den regelmæssig nu her. 
 Men hvis du har en depression, stresser for meget eller lige har mistede nogle i din omgangskreds, så kan din menstruation også blive påvirket på den måde. 

Jeg ville tro, at du ikke behøver at tage til lægen. Men hvis det ikke kommer med tre uger, så burde du nok gå til lægen og få en snak.

Jeg håber at det her kunne bruges til noget, ellers må du gerne skrive herind igen :) 

Kram Karen.
2013-06-16T13:16:42 1
Charlotte
Hej Sisse

Jeg kan sige med 100 % sikkerhed, at hvis du ikke har haft sex, så er du ikke gravid. Sædceller kan ikke kravle nogen steder hen, så hvis du bare har givet et handjob og det er kommet på lagenet, så er du altså ikke gravid.
Jeg kan dog godt forstå at du er lidt nervøs over din uregelmæssige menstruation -  det bliver alle vel?
Men det er altså noget der sker en gang imellem, især hvis det ikke er så længe siden du har haft din første menstruation. Dog vil jeg sige at du skal gå til din læge hvis du er meget bekymret. Der kan de hurtigt undersøge om der er noget galt - hvilket jeg slet ikke tror der er!
Og husk!! - Man kan altid bede om at det er en kvinde der undersøger en hvis man gerne vil have det!
Held og lykke fra
Charlotte
2013-06-16T20:38:13 1
Morten
Hej Sisse,

Du skulle ikke gerne være gravid. Man kan ikke blive gravid ved bare at ligge oven i det. Sæden skal et godt stykke op i dig før du bliver gravid, og det er ikke engang sikkert at du så bliver gravid af det.

Jeg vil råde dig til at tage en graviditets test og hvis den så siger at du er gravid, så skal du overveje om du så vil have en abort. 

Mvh.
Morten

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym