Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2013-06-18T12:50:28: 3

Brevkassespørgsmål

Stadig jomfru


Hej brevkasse

Jeg er en pige på 17 år der stadig er jomfru. Mange af mine veninder er ikke jomfru mere og de snakker tit om det. Jeg synes det er pinligt at jeg stadig er jomfru så derfor "leger" jeg at jeg har været sammen med en fyr. Jeg synes jeg er gammel af at være jomfru, og jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har været sammen med nogle. Er det noget med mig eller hvad er der galt?
Jeg er en normal pige måske med lidt ekstra på sidebenene og jeg vil rigtig gerne have smidt den jomfru titel af mig. Er der noget jeg kan gøre? for jeg ved ikke om jeg er desperat eller om der er noget galt med mig. Skal jeg flirte mere eller hvad skal jeg gøre?

Er der nogle der kan hjælpe?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-06-19T03:10:27 1
Martin
Hej Dig,

Jeg forstår godt at du har det på den måde. Det hele skyldes det samfund vi lever i, hvor man nærmest hurtigst muligt skal prøve alt, så man ikke ender "bag" alle andre. Især når vi snakker om sex, så er det som om nogle tror, at man skal skynde sig og ikke kan være 17 og være jomfru.

Det er super fedt du stadig er jomfru og ikke bare er sprunget ud i det. Hvorfor skynde sig ud i noget og ende med en dårlig første gang, når man i stedet kan vente på den rette person og det rette tidspunkt? Hvad vil du helst, have sex nu og risikere det var med en ligegyldig person, eller vente i måske et år eller to og så have fundet den rette, som du kan nyde det sammen med?

Jeg ved godt mange har det andet indtryk med "åhh nej, jomfru", men du skal bare ignorere de mennesker. Faktisk tror jeg også, at mange lyver sig mere til at have prøvet en hel masse, hvilket ikke gør det nemmere for nogen som helst i det lange løb. 

Og sidst men ikke mindst: Tror faktisk din kommende kæreste bare vil synes det er fedt, at du ikke har været sammen med mange inden og fedt, at han kan blive din første, som du formentlig ikke vil glemme igen.

Så du er helt normal, frygt ej. Der er mange der ude der er ligesom dig. Det er mere samfundets holdning der er gal! Vent på den rette og lad være at skynd dig... så bliver det et fantastisk minde.


Med venlig hilsen,
_Martin
2013-06-19T11:22:19 1
Charlotte
Hej Dig :)

Der er slet ikke noget galt med dig overhovedet. Det hele handler jo om at man skal føle sig klar til at have sex for første gang. Det er en stor ting og det er altså også bedst at gøre det med en man holder af/stoler på for det er jo meget intimt! Jeg synes slet ikke at du er gammel af en jomfru at være - prøv at tænk på dem som aldrig gør det? Du skal bare slappe helt af og blive klar til det og finde den du gerne vil gøre det med. Det kommer helt af sig selv!

Held og lykke fra,
Charlotte
2013-06-19T19:35:48 1
Cæcilie

Kære anonyme,

Der er bestemt intet galt med dig. Der er mange piger i din alder, og ældre, der stadig er jomfru. Du skal ikke føle dig presset til noget, bare fordi dine veninder ikke er jomfru.

Efter min mening skal du vente på den rette, altså en som du stoler på. Det kan tage lang tid, at finde en som du stoler på og holder af. Der er ikke andet for end at vente og bare være dig selv.

De overflødige kilo skal du ikke tænke på. Hvis de ikke generer dig til hverdag er det ligegyldigt. Det er ikke alle drenge der vil have en åleslank pige. 

Jeg håber at du finder den rigtige til at tage din mødom, når den tid kommer.


Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

Min klitoris gør ondt

HejSagen er den at når min kæreste slikker mig, så gør min klitoris nogle gange ondt. Det er nå...

Den første gang

Hej UngzoneMin flirt og jeg var sammen igår og så film sammen, med tiden bliver stemningen noget m...

Virkelig liderlig, og konstant lyst til samleje med veninde!

Jeg er en dreng på 14 år som er meget liderlig og har konstant tanker om samleje. Jeg har ikke mis...

Positiv klamydiatest - men jeg er i et parforhold?

Kære Brevkasse,Jeg har været i fast parforhold med min kæreste i snart 1 år nu. Min kæreste er ...

Er jeg god nok?

Hej jeg er en dreng på 15 og er i tvivl om min pik størrelse jeg føler ikke den er lille når jeg...

Tænder på ældre mænd

Kære brevkasse, tak fordi jeg kan skrive til jer!Jeg er 19 år gammel og har stor set altid været ...

skal jeg blive testet for klamydia?

HejJeg har lige fået at vide af min veninde, at hun er blevet smittet med klamydia af sin eks-kære...

Køb af sexlegetøj

Hej Ungzone.dkJeg har et spørgsmål omkring køb af sexlegetøj. Jeg kunne godt tænke mig at købe...

Sex med fremmede

Hej, jeg er en pige på 16 år. Den 3 juli 2021, havde jeg sex med en mand hjemme hos ham da jeg var...

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym