Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-06-30T21:57:58: 2

Brevkassespørgsmål

Forhudsforsnævring, hvad skal jeg gør?


Hej brevkassen, 

Jeg har en kæreste som jeg har været sammen med i 8 måneder, han har meget forhudsforsnævring. Når jeg spørger om han ikke vil gå til læge og få gjort noget ved det, så siger han bare, at han helst vil være fri, men han vil ikke sige hvorfor.

Kan man godt leve med det resten af ens liv og bruge kondom som normalt??
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-07-01T13:26:22 1
Kirstine

Hej

Der er enkelte problemer som kan opstå, men mange lever faktisk hele livet uden gener, så hvis han selv siger, at det ikke gør ondt og han ikke vil have gjort noget ved det, så er det bare sådan, det skal være for ham :-)

Mvh Kirstine

2013-07-01T14:56:59 1
Morten
Hej Anonym,

Ved forhudsforsnævring, så burde din kæreste ikke trække forhuden tilbage i slap tilstand. Hvis han ikke kan det, så burde han overveje at søge læge. Hvis han sagtens kan trække forhuden tilbage i slap tilstand, kan han udføre noget man kalder "forhudsgymnastik". I al sin enkelthed skal du træne i at kunne trække din forhud tilbage under rejsning. Det bør du gøre dagligt, og hvis du rent faktisk øver dig, burde dit problem forsvinde i løbet af nogle måneder. Du skal så to gange om dagen smøre et tyndt lag på forhuden i fire uger. Det er helt afgørende, at du samtidig udfører "forhudsgymnastik" flittigt.
Hjælper dette heller ikke, så synes jeg også du skal søge læge.

Mvh Morten

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym