Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-07-06T22:51:21: 3

Brevkassespørgsmål

Gravid uden at have haft sex


Hey TheLove,
Jeg er en pige på 16 som for en måned siden har fået en kæreste.
Da jeg ikke har følt mig klar har vi ikke haft sex endnu og begynder derfor først på p-piller når jeg får menstruation igen.
Vi har lavet meget som blowjob, lickjob og 69.
Mit problem er at jeg burde have fået mestruation for 4 dage siden men den er stadig ikke kommet.
For 7 dage siden kom der noget rødt ud men det var kun en gang og ikke mere en det.
Er det muligt at være gravid selv om han ikke har været oppe i mig, vi har gnedet op af hinanden men ikke efter at han er kommet og jeg har altid sovet med underbukser på.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-07-08T00:20:03 1
Martin
Hej Julie,

Først og fremmest vil jeg sige, at det er godt i venter så længe du ikke føler dig klar. I skal bare tage den tid det tager og endelig ikke forhaste noget, så kan det kun blive en fantastisk oplevelse når i sammen har ventet på det.

For at svare på dit spørgsmål, så er det slet ikke sandsynligt, at du kan være blevet gravid. Dette vil kun være muligt, hvis han er kommet inde i dig, ellers er sandsynligheden stort set lig nul. Så frygt ikke det.

At din mens. er udeblevet kan skyldes flere ting. Du er stadig ung, så det kan sagtens være uregelmæssigt og går du for tiden og frygter at du er gravid, så kan dette også udskyde det endnu mere. Så prøv at slappe af og vent et par uger.

Selvfølgelig hvis det fortsætter, så kan det godt være smart lige at ringe til lægen og snakke med ham/hende om det, da det måske kan skyldes andre ting, hvilket jeg dog ikke synes du skal frygte. Men det kan altid være godt lige at høre en professionel, hvis man føler sig usikker.


Håber du kan bruge mine svar, eller skriver du endelig bare igen.

Med venlig hilsen,
_Martin
2013-07-09T14:26:36 1
Karen
Hej Julie.

Jeg synes ikke jeg har hørt, om sådan noget sket før. Men jeg er ikke sexolog, så jeg skal ikke vide mig selv for klog.

Når man er en ung kvinde som dig selv, så kommer og gå det røde lidt som det har lyst til. Det bliver først rigtigt stabilt i 19 - 21 alderen. 

Men hvis du føler dig nervøs og har brug for afklaring, så kan du tage til lægen eller tage en test for Matas/ Rema, for at se om du er blivet gravid. 

Kram Karen :)
2013-07-09T20:21:04 1
Cæcilie

Kære Julie, 

Vær du bare helt rolig. Du kan ikke blive gravid hvis ikke har haft sex. For at blive gravid, skal du have haft sæd oppe i skeden. Og da det ikke er tilfældet, kan du ikke være gravid.

Det er meget forskelligt hvordan ens menstruation er. Rigtig mange piger og kvinder har uregelmæssig menstruation, derfor skal du ikke bekymre dig. Den skal nok komme.

Når du starter på p-piller bliver det lettere at kontrollere din menstruation.


Held og lykke frem over.

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym