Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4022 spørgsmål og givet 6616 svar de sidste 13 år
2013-07-09T09:57:44: 2

Brevkassespørgsmål

Han bliver slap før samleje?


Hejsa. Jeg skriver til jer, da jeg har mødt den her vildt søde fyr. Han ser godt ud, er dejlig at være sammen med, er klog og nede på jorden, og så er jeg bare helt vild med ham og han med mig.

Dog har vi prøvet at have sex nogle gange, men hans penis når at blive slap, eller han når at komme før vi når så vidt. Så er det jeg tænker, om vi måske har for meget forspil, eller om han måske bare er nervøs? Han har aldrig haft en kæreste før, og jeg har en mistanke om at han måske er jomfru, eller i hvert fald ikke føler sig særlig sikker på, om dét han gør i sengen er godt nok, hvilket jeg jo synes det er, lige med undtagelsen af, at vi endnu ikke har haft fuldbyrdet samleje.

Dog skal det siges, at vi "kun" har kendt hinanden i en måned, og vi endnu ikke går under den officielle betegnelse "kærester" endnu, selvom jeg er ret sikker på, at det er i den retning vores forhold går. :)

Jeg er heller ikke selv den mest rutinerede, har kun haft sex med 3 forskellige pers. den ene var min ekskæreste, og vi var hinandens første. Derefter var jeg sammen med én der var 13 år ældre end mig, og dermed meget mere erfaren, så der var det lidt ham der styrede showet og til sidst har jeg været sammen med en på 25 år, der også var meget selvsikker og sikker på sig selv i sengen. Så jeg har ikke rigtig været vant til at tage styringen, og jeg kan egentlig godt selv lide, at det er manden der styrer det, så det er lidt underligt for mig, at han ikke kan få den til at blive ved med at stå op.

Men altså jeg er helt vild med ham, og kunne absolut ikke finde på at finde mig en anden fyr bare pga. det med rejsningen, da jeg tænker, at det nok kommer hen af vejen, når vi lærer hinanden bedre at kende, og han ved, at jeg har tænkt mig at blive hos ham?

Har I nogle idéer til, hvad man kan gøre? Jeg gav ham et blowjob i bruseren da han var på besøg hos mig i weekenden, og dér holdt han rimelig længe og syntes det var ret godt, så tænker at vi for en tid måske skulle fjerne fokus fra sex og så fokusere på at tilfredsstille hinanden på andre måder og dermed lade det komme stille og roligt?

Det er jo klart nok, tænker jeg, hvis han føler sig lidt nervøs, da han jo nok kan mærke at jeg har prøvet det nogle flere gange og måske føler, at jeg er mere erfaren?

Altså jeg har en masse tanker og idéer selv til hvad det kan være/hvad jeg skal gøre, men det kunne være rigtig rart at høre fra nogle andre. F.eks. hvis I har prøvet noget lignende.

Så kom gerne med et godt bud på, hvad jeg kan gøre :)
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-07-15T20:20:55 1
Helene
Kære whattodo. 

Jeg kan hører du har gjort dig mange gode overvejelser. 
Du skriver blandt andet at i måske skulle prøve at fjerne fokus fra selve akten, og hellere fokusere på det andet bla. Forspil og Oral sex. Det synes jeg lyder som en god ide. Jeg vil råde dig til at finde andre måder at tænde fyren på. Ved at udforske hans krop vil du opdage andre erotiske zoner som er følsomme. Det kan være ørene, højre knæ, venstre albue... Hvor som helst. 
Jeg har selv prøvet at stå i din situation, dog kun enkelt gange (ørene).. Ved at du kende din fyrs andre erotiske zoner, kan du udnytte dem til at tænde ham og derved give ham erektion igen. 

Jeg håber du kan bruge mit svar.. Det skal nok lykkedes, der skal prøves frem. Du har gjort dig nogle gode tanker om grunden til problemt.. Den bedste til at svare på grunden er nok fyren.. Tror det ville være en god ide, at huske at snakke om det, da det ellers kan gå hen og blive akavet og ubehagelig at undgå hele tiden.

Held og lykke med det hele .. Du er meget velkommen til at skrive om hvordan det er gået/går. 

Mvh Helene. 
2013-07-16T22:42:03 1
Cæcilie

Kære Anonyme, 

Det er helt naturligt, at drenge kan have problemer med rejsning. Især med en ny pige.

Mit råd ville være at du skal snakke med din fyr om, at han skal tage en tur til lægen, og snakke med ham. Ofte kan de give nogle piller, som i grunden virker på samme måde som viagra, men det er mildere og mere naturligt. Det kan hjælpe ham til at holde sin rejsning. Det er ikke noget han skal tage i lang tid. Ofte bare et par gange eller 3, og så skulle det være væk.


Held og lykke med det! 

Venligst C

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

Min klitoris gør ondt

HejSagen er den at når min kæreste slikker mig, så gør min klitoris nogle gange ondt. Det er nå...

Den første gang

Hej UngzoneMin flirt og jeg var sammen igår og så film sammen, med tiden bliver stemningen noget m...

Virkelig liderlig, og konstant lyst til samleje med veninde!

Jeg er en dreng på 14 år som er meget liderlig og har konstant tanker om samleje. Jeg har ikke mis...

Positiv klamydiatest - men jeg er i et parforhold?

Kære Brevkasse,Jeg har været i fast parforhold med min kæreste i snart 1 år nu. Min kæreste er ...

Er jeg god nok?

Hej jeg er en dreng på 15 og er i tvivl om min pik størrelse jeg føler ikke den er lille når jeg...

Tænder på ældre mænd

Kære brevkasse, tak fordi jeg kan skrive til jer!Jeg er 19 år gammel og har stor set altid været ...

skal jeg blive testet for klamydia?

HejJeg har lige fået at vide af min veninde, at hun er blevet smittet med klamydia af sin eks-kære...

Køb af sexlegetøj

Hej Ungzone.dkJeg har et spørgsmål omkring køb af sexlegetøj. Jeg kunne godt tænke mig at købe...

Sex med fremmede

Hej, jeg er en pige på 16 år. Den 3 juli 2021, havde jeg sex med en mand hjemme hos ham da jeg var...

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym