Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2013-07-10T17:12:10: 2

Brevkassespørgsmål

Normal sexlyst?


Hej brevkasse.

Jeg skriver fordi jeg er lidt i tvivl om hvad der er normal sexlyst og hvad der er for meget.
Det er nemlig sådan at jeg tit har lyst til sex flere gange om dagen, og hvis jeg kan lokke min kæreste til sex kan jeg stadig have vildt meget lyst efter selv den fjerde "omgang".
Jeg har aldrig været min kæreste utro, og jeg lægger ikke op til andre fyre, selv om at jeg har rigtigt meget lyst til sex. Der er dog også ofte dage hvor jeg onanerer flere gange om dagen, og i nogle perioder hvor jeg onanerer hver dag.
Derfor tænker jeg på om det er en normal sexlyst, eller om det er lige i overkanten, og hvad jeg så kan gøre for at mindske min sexlyst.

Med venlig hilsen Birdy.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-07-12T15:01:58 1
Martin
Hej Birdy,

Om det er en normal sexlyst eller ej, er ikke noget der skal vurderes ud fra et gennemsnit eller andres tanker. Det er kun dig der kan vælge om du synes det er for meget. Hvis du er tilfreds med det og ikke har nogle problemer, så kan jeg ikke se noget forkert i det. Og hvis din kæreste er med på den, så er det jo også bare godt for jer begge.

Jeg gætter dog på, eftersom du skriver, at du selv synes det er i overkanten? I så fald kan du prøve at begrænse det lidt? Hvem ved, måske du skal prøve at holde nogle ugers pause og så gøre den næste gang til noget specielt, så du får mere ud af hver gang. I kan også prøve at eksperimentere mere med diverse lege, legetøj, stillinger osv. og se om det kan tilfredsstille dig/jer nok, til at i lige skal have lidt pause efter hver gang ;)

Men som sagt: KUN DU skal bestemme om det er for meget! :)


Håber du kunne bruge mit svar, ellers er du velkommen til at skrive ind igen eller smide os en kommentar nedenunder.

Med venlig hilsen,
_Martin
2013-07-13T00:23:35 1
Helene

Kære Birdy.

Sexlyst er en meget individuel ting. Man kan ikke sætte ord på hvad normal sexlyst er. Nogle har lyst som du skriver flere gang om dagen og andre kun en gang om ugen...

I forhold til at mindske din sexlyst er mit bedste råd, at undgå chokolade - særligt mørkt, og motion er god til at komme ud med aggressioner og trætheden vil måske også være en hjælp.

For flere hjælpe midler til at mindske sexlysten, er det er masse gode råd på nettet til hvordan men får mere lyst, som du i stede kan holde dig fra...:

http://www.soendag.dk/Sundhed/Kost/2013/02/07-mere-sexlyst-af-mad.aspx

Hvis ellers din kæreste er med på den, vil mit bedste råd være at nyde det. Din sexlyst vil igennem dit liv svinge, så få det bedste ud af det lige nu.


Jeg håber du kan bruge mit råd, ellers er du altid velkommen til at skrive ind til TheLove igen,

Mvh Helene :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym