Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2013-07-13T11:24:48: 2

Brevkassespørgsmål

G-punkt


Hej brevkasse. 

Jeg er så heldig at have en kæreste der er i stand til at give mig sprøjte orgasmer. Problemet er at dagene efter er jeg så følsom ved g-punktet og det føles konstant som om en ny orgasme er på vej, hvilket den ikke er og jeg skal "tisse" hver 10 min. Det er dog ikke urin men bare en smule vand der kommer ud. Kan i forklare hvad grunden er og er der muligvis en sammenhæng med orgasmerne?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-07-16T22:13:40 1
Helene
Kære Gurli. 

Jeg kan desværre ikke give dig et konkret håndgribeligt svar på dit spørgsmål...
Jeg vil dog helt bestemt mene, at der kunne være en sammenhæng mellem orgasmen og følsomheden. Især da det er i dagene efter. 
Genere det dig meget vil jeg råde dig til at spørge din læge til hjælp.. Eller undgå de orgasmer der giver din reaktion, selvom det ikke lyder som den mest attraktive løsning :-) 

Held og lykke med det, jeg håber det løser sig snart..

Knus Helene.
2013-07-20T23:02:32 1
Martin
Hej Gurli,

Må desværre nok sige med det samme, at jeg ikke ved så meget om det. Så mit bedste råd vil være, at du måske ringer og snakker med din læge om det. Tror dog godt det kan være normalt, da det kan være ret "voldsomt", at få pigen til at opnå en sådan orgasme. Så ømhed eller overfølsomhed er nok ikke til at undgå.

Men du må snakke med lægen og ellers må du/i overveje om i synes det er det værd i fremtiden :)


Med venlig hilsen,
_Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym