Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-07-18T02:14:56: 3

Brevkassespørgsmål

Hvad gør jeg forkert?!


Hej. Jeg er en dreng på 15 år. Jeg er blevet rigtig glad for en pige på samme alder som jeg. Vi har haft noget tidligere, og er begyndt med at kysse igen. Første gang vi havde noget havde vi sex 1 gang. Og hun rørte ved mig. Men når jeg ville røre ved hende afviste hun mig tit. Hun siger ikke hvorfor, og hun virker som om hun er rimelig tændt. Jeg er for genert til at spørge hende. Er der noget jeg kan gøre bedre??
Tak på forhånd.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-07-19T13:10:02 1
Karen
Hej Marius 

Det er en god idé, at tale med hende om det. For ellers lære du ikke noget. Vi kvinder giver ikke noget ud gratis som man kan sige. Hvis man siger det lige ud, så får man bedre fat i problemet end at lade vær. 

Så er der lige det med at sige det på nogle gode tidspunkter og hvordan man sige det. F.eks. Sige det surt foran ens venner plejer normalt ikke at virke.

Jeg håber at det kunne hjælpe dig.

Kram Karen :)
2013-07-20T23:21:28 1
Majbrit
Hej Marius. 

Du kan sagtens spørge hende, hvorfor hun afviser dig. Det kan godt være hun bare spiller kostbar, sådan er vi piger jo, eller at hun er usikker på sig selv. Du kan også sende hende en sms hvis det er nemmere for dig. Jeg håber i finder ud af det, eller skriver du bare til mig herinde :)

Kh. Majbrit
2013-07-20T23:23:20 1
Charlotte
Hej Marius

Jeg forstår godt du tror der er noget du gør galt, men det tror jeg altså ikke at der er. Det lyder mærkeligt at hun afviser dig men det kan også være at hun er forvirret over sine egne følelser. Hun er sikkert tændt, men er måske bange for at "give slip" og lade sig rive med af alle de følelser der kommer ind i hende.
Næste gang i ligger der og du kan mærke at hun før de følelser så synes at du skal kigge hende i øjnene og fortælle hende at hun bare skal slappe af, for hun kan sagtens stole på dig. Du skal få hende til at føle sig helt tryg og så tror jeg det nok skal komme :)

Held og lykke
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym