Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2013-07-25T11:27:32: 2

Brevkassespørgsmål

Jomfru


Hej brevkasse!
Jeg er en pige på 16 år, som inderligt ønsker at komme af med min mødom. Jeg føler mig 100% mentalt klar og har da også haft chancen et par gange. Problemet er bare, at jeg er bange for de smerter det kan medføre at have sex. Nå jeg selv prøver "dernede" gør det nemlig rigtig ondt... Please svar mig på hvordan man undgår at det gør så ondt! Jeg kan sagtens blive våd og ophidset, så det har intet med det at gøre.

Kh. "Jomfru Maria" :)
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-07-26T00:07:21 1
Karen
Hej jomfru Maria,

Jeg synes personligt, at du skal vente lidt med den sex ting. Mig og mange andre som jeg har talt med omkring det er miste sin mødom, synes at det var lidt sorgligt, at man fjernet sin mødom med bare en fyr. Man er kun jomfru en gang og ikke mere igen. 

Det bliver 10 gange bedre, hvis man finder en som holder af dig og man har været sammen i et par måneder. Så lære man hinanden bedre af kende og det bliver meget særligt. Min første gang var ikke noget særligt, kun dumt og halv fuld. Jeg har tit ønsket at jeg kunne gøre det om med en som elsket mig. Så havde jeg kunne tænkte tilbage nu og ikke fortryde det. 

Jeg vil gerne sige, at du skal lige huske at bruge et kondom. Så er du sikker fra både at være tidlig mor og få en klam sygdom forneden. 


Jeg håber at det kunne hjælpe dig,
Stort kram Karen 
2013-07-26T11:46:06 1
Charlotte
Hej,

Jeg forstår godt at du er bange for at det gør ondt, men jeg er bange for at man ikke kan komme uden om det. Det er meget forskelligt fra person til person hvor ondt det gør og at du selv har mærket nogle smerter betyder ikke at det vil gøre ondt når du engang skal have sex.

Jo mere ophidset og våd man bliver jo mindre gør det ondt, desuden tror jeg også det vil hjælpe på det hvis man er sammen med en man holder af og som vil respektere at man skal gå lidt langsomt frem.

Der er masser af tid og man behøver ikke skynde sig at "komme af" med sin mødom. Tag det stille og roligt.


Held og lykke med det hele,
- Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym