Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2013-07-29T01:12:22: 2

Brevkassespørgsmål

For mange ?


Kære theLove

Jeg er som sagt en pige på 16 år - jeg mistede min mødom som 14 årig til en fyr som jeg var sammen med i et år, og det er har jeg det helt fint med!
Problemet kommer der hvor vi slog op for lidt over et halv andet år siden. Siden det har jeg været i seng med 6 fyre, og efter min mening er det for mange- jeg tænker på mig selv som en slut, og jeg går og har det rigtig dårligt med mig selv, for jeg føler virkelig at jeg er den eneste der har det sådan. - kan ikke snakke med min mor om det for hun ved absolut ingen tin, og har ingen ide om hvordan hun ville reagerer på det.
Håber i kan komme med nogle råd der hjælper mig lidt på vej
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-07-29T20:35:47 1
Karen
hej CPHpigen :)

Du kan starte med, at du finder en fyr som du godt kan lide. lær ham at kende i ca. 3 måneder og hvis du stadig er helt vild ham, så kan i godt dyrke sex. så kender du ham ind og ud før man gør noget mere og ved, at det er med en som man holder af. 

En slutty pige i mine er en som kan dyrke sex med fyre, som hun ikke kender eller holde af. hun er ligeglad med deres følelser. ellers synes jeg ikke man er en billig tøs. 

lær ham og kende. det er klart mit råd til dig :)

Stort kram Karen
2013-07-29T20:49:51 1
Charlotte
Hej,

Hvor mange man går i seng med er jo op til en selv og ens egen samvittighed.
Først vil jeg dog sige: du er ingen "slut"!! Og du må holde op med at tænke på dig selv på den måde, for det gør det absolut ikke bedre.
Mit bedste råd er altså at du jo bare må holde op. Hvis du ikke har lyst til at være en der går i seng sammen med mange fyre, så skal du jo holde på med det.
Jeg er ret sikker på at du ikke er den eneste der føler på den måde - du er ikke alene :) Men du må selv gøre en indsats for at komme videre.
Held og lykke fra
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym