Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2013-08-11T22:26:35: 2

Brevkassespørgsmål

Onani


Hej TheLove!

Jeg er en pige, der elsker at ornanere. Jeg gør det tit op ad puder, for der får jeg orgasme. Men når jeg stimulerer klitiris med mine fingre og giver mig selv finger, får jeg ikke orgasme. Hvorfor gør jeg ikke det? Kan I komme med noget rådgivning?

Hilsen mig.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-08-13T20:14:14 1
Karen
Hej med dig. 

Du kunne prøve at få fat i et stykke sexlegetøj, som hedder kiltroris vibrator. Det giver en bedre og større orgasme, end op af puden. Nogle kvinder er bare bedst på med en vibrator.

Men du kan prøve at øve dig at komme med dine finger, for hvis man øver sig så er det muligt, for dig at komme på den måde. 

Øvelse gør mester :) 

Kram Karen 
2013-08-20T22:35:12 1
Martin
Hej Anonyme,

Det er meget forskellige hvordan piger opnår orgasmer. Det vigtigeste er bare at du selv eksperimentere og finder ud af hvad netop DU kan lide. Hvis du lærer din krop af kende på denne måde, så vil du også nemmere, en gang i fremtiden, kunne forklare en eventuel kæreste, hvordan han skal gøre, så du opnår orgasme.

I stedet for at jeg kommer med metoder, jeg kun har læst mig til og ellers ikke ved noget om, så vil jeg råde dig til at søge lidt rundt på nettet og finde nogle metoder der. Ofte kan man finde nogle spændende diskussioner om alt mellem himmel og jord, hvor folk kommer med deres egne yndlings metoder... og hvem ved, måske virker det også på dig.

Så søg løs eller bare eksperimenter selv, kun sådan lærer du din egen krop af kende :)


Held og lykke med det,
_Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym