Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2013-08-28T14:14:37: 1

Brevkassespørgsmål

Gør ondt på min glans


Hej.
Dengang jeg var 15 år, havde jeg sex med en pige, det var meget nydeligt, men i det jeg næsten var færdig, så får jeg voldsomt ondt på glansen, hun fortalte bagefter hun havde klamydia, kønsvorter og herpes, så ville bare spørge om jeg var smittet ?? vi havde sex uden kondom, og jeg slikkede hende også, og nu har jeg knopper i ansigtet, please ik sig jeg er smittet ??

PS, hun lagde verdens største bunke afføring på mig før hun smuttede, hvorfor blev jeg liderlig af det ??

hilsen Jacob
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-08-28T22:44:35 1
Martin
Hej Jacob,

Som du beskriver det, så lyder det som om at du er blevet smittet. Jeg vil derfor anbefale at du tager til lægen omgående og får det tjekket, før du smitter andre. Samtidig bør du/i altid huske at bruge kondom, når man er sammen med en partner man ikke kender.

I forhold til at du tændte på det, så har vi alle sammen hver vores ting vi tænder på, så det skal du bare se som en helt naturlig reaktion fra din krop. Om din næste kæreste er med på det, er så noget andet, men du kan jo altid foreslå det, hvis det tænder dig.


_Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym