Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2013-08-31T23:52:07: 1

Brevkassespørgsmål

Problemer i sengen med sin forelskelse


Kære TheLove. 

Vi er 2 ny forelskede par som står med et meget stort mysterium som vi håber meget du kan hjælpe os med eller hvert fald give os en god forklaring på! Jeg er en knægt på 20 år , jeg har fundet en rigtig dejlig pige som jeg er blevet rigtig rigtig forelsket i, jeg har været sammen med de piger jeg skal la mig sige det sådan, men har aldrig nogen sinde følt på den måde som jeg gør med hende her, det hele er bare fantastisk , dog har vi et stort problem i sengen, som ALDRIG har været et problem før, det er 2 ryk og en aflevering, jeg vil SÅ gerne kunne forføre hende som aldrig før, og så vupti hovsa, så bliver jeg nød til at trække mig ud for ikke at afslutte det så hurtigt, jeg har en anelse om at det kan være fordi jeg er så ophidset og opsat på at nu skal den pige som jeg har forelsket mig i for første gang nogensinde skal rives rundt ! Det går mig rigtig meget på psykisk og begynder ar blive et problem for mig. Kunne du give os et godt grundlag på dette, evt nogen gode råd?

Mange kram S og S
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-09-13T21:04:27 1
Karen
Hej S og S,

Jeg vil sige at du har fået en god omgang kærlighed på hjernen :) 

Der skete det med din krop, at når du ser den her pige, så får det dit hjerte helt op at kører. Du bliver måske lidt lidelig bare ved at tænke på hende, men det er normalt. Jeg har ikke en pik, så jeg ved ikke helt hvordan det virker, men kan anbefale dig at læse det her: http://www.netdoktor.dk/sex_samliv/fakta/stop-start.htm

Det kan måske hjælpe dig med din udfordring, men ellers søg på google efter nogle gode svar til din udfordring, da mange har eller har haft dette problem.


Et stort held og lykke til dig og din drømmepige,
Kram Karen :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym