Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-09-01T23:02:56: 2

Brevkassespørgsmål

Ubeskyttet sex


Hej! I går havde jeg ubeskyttet sex med en dreng- og nu er jeg blevet bange for at jeg er blevet gravid selvom det ikke varede særlig lang tid fordi det var min første gang. Men alligevel jeg er ikke sikker på om han nåede at komme oppe i mig, da det ikke varede særlig lang tid fordi jeg blev bange for at blive gravid. Og hvis min menstruation kommer normal her den næste måned er det så et tegn på at jeg ikke er gravid?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-09-13T21:22:13 1
Karen
Hej bange. 

Nu lyder det her lidt hårdt, men du må altså love mig at bruge kondom i fremtiden, da du kan få alle mulige sygdomme fra den dreng, som du var sammen med. Det kan godt være at det føles rart, men det kan komme til at bide dig i bag i, hvis du forsætter på denne måde.

Jeg siger kun alt det her, fordi jeg prøver at hjælpe dig. Så jeg håber at du tager det som en hjælp. 

Jeg synes at du måske skulle tale med din mor eller en anden voksen i dit liv. De vil sige til dig, at du måske skal købe en gravdistest for at være helt sikker. De kan købes på nettet, hvis du ikke vil købe det i en butik tæt på dig. Selvom at det røde kommer, så bliv lige sikker på den her måde. Evt. kan du også snakke med din læge.


Jeg håber at det her kunne hjælpe ellers skrev til os igen,
Et stort kram Karen :) 
2013-09-14T19:54:51 1
Martin
Hej,

Det er vigtigt at I altid bruger kondom når du er sammen med nye fyre. Ikke nok med at det beskytter dig mod graviditet, så beskytter det også jer begge mod at blive smittet med sygdomme.

Hvis du frygter at du er blevet gravid, så er det bedste at du tager en test med det samme eller snakker med din læge. For så længe du går og bekymrer dig om om menstrurationen nu kommer, så kan du rent faktisk forsinke den, da stress påvirker din cyklus.

Selvom din menstruration kommer, så tag alligevel en test. Bare så du er 100% sikker.


Held og lykke med det hele, og husk så det kondom næste gang,
_Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym