Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-09-06T12:20:33: 2

Brevkassespørgsmål

Han vil ikke knalde, kun give finger.


Hej alle sammen.

Jeg er netop kommet hjem fra en date hjemme hos en sød fyr, som jeg er meget interesseret i. Jeg har set ham fem gange nu og de sidste to gange har vi hygget os med petting og der er ligeledes røget en del tøj af. Det er jo alt sammen meget godt, men mit problem er, at han ikke vil knalde. Han vil meget gerne give mig finger (i går var det 3 gange og én gang i morges), men efter at jeg så har ligget og gjort mig til og sagt at jeg har lyst til ham osv., så tænkte jeg, nu prøver jeg at gå direkte efter dilleren, men han tog min hånd væk. Jeg har aldrig prøvet før at en fyr ikke vil knalde, specielt ikke når stemningen SÅ meget er der. Kan nogen fortælle mig, hvad der foregår i hans hoved? Han er to år yngre end jeg dvs. 25, så tanken har strejfet mig om han er jomfru? Han virker bare ikke som typen lige umiddelbart. Han er også meget glad for at ligge og kigge mig dybt i øjnene og putte osv, men sex det vil han åbenbart ikke lige pt. Håber nogen kan hjælpe med en forklaring.

- Kit.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-09-14T13:43:49 1
Karen
Hej kit.

Jeg synes altid det er bedst, at tale om tingene hvis man ikke helt forstår hvad der er galt. 

Jeg ved godt at det med at tale om sex med andre er pinligt til tider, men bare kør på. For ellers bliver han ved med at give dig finger indtil du siger noget. Det med at være intime med andre er dejligt. I starten gør man alt hvad med kan, for at opnå den følelse at i nyder hinanden. De 3 første måneder er en prøvekøresel af forholdet og sexlivet. Hvis du ikke taler med ham, så får man et træls forhold til personen. 

Jeg ønsker dig held og lykke med forholdet,

Kram Karen :)
2013-09-16T17:57:46 1
Charlotte
Hej Kit

Som du selv siger kan det jo være at han er jomfru og derfor ikke helt ved hvordan han skal reagere.
Jeg tænker at det måske ville være en god ide at snakke med ham om det. Det kan dog være lidt et "farligt" emne at bevæge sig ud i, men hvis du føler at der ellers er noget imellem jer, så er det altså en meget god ide. Du kan jo fortælle ham hvor meget du kan lide ham og det han gør ved dig, men at hans signaler altså forvirrer dig lidt og at du ikke helt ved hvad det går ud på. Vær alvorlig, men hav også samtidig en let stemning som giver ham indtryk af at han kan stole på dig.

Jeg håber det hele går!
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om sex og samliv

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym