Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-09-20T13:35:25: 2

Brevkassespørgsmål

Gravid!?


Hej the love.
jeg har for lidt under en måned siden haft min første gang, og har også dyrket sex efterfølgende. Vi har brugt kondom alle gangene, og jeg er rimelig sikker på det ikke sprang eller lign.
jeg er alligevel i tvivl om jeg muligvis kunne være gravid, da jeg ikke har fået min menstruation. det skal lige siges at jeg har haft menstruation i ca et år, og den er ret uregelmæssig.

håber på hurtigt svar!
tak på forhånd.
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-09-23T17:47:45 1
Charlotte
Hej

Som du selv siger så er din menstruation ret uregelmæssig - så er der virkelig nogen grund til bekymring?
Dog vil jeg sige at det aldrig er dumt at bekymre sig en ekstra gang hvis man er i tvivl. Jeg synes det lød som om i har haft sikker sex - ros til det - men kondomer er jo aldrig 100% sikre. Jeg synes du skal prøve at tage en graviditets test - kan købes nærmest over alt - og hvis du vil være helt sikker kan du altid gå til din læge(også uden dine forældre ved det)

Held og lykke fra
Charlotte
2013-10-05T23:15:39 1
Victoria

Hej "anonym",

Når du skriver din menstration som regl er ureglmæssig (og du kun har haft den i et år), ringer faresignalerne ikke hos mig. Dog anbefaler jeg altid piger som er det mindste i tvivl at søge læge for at få et 100% klart svar. Apotekets graviditetstest er også en mulighed, eftersom den viser et resultat forholdsvist hurtigt efter samleje og er mere end 99% sikker.

Jeg håber du kunne bruge svaret til noget.. :-)

Mvh Victoria

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym