Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3697 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-09-20T14:10:07: 1

Brevkassespørgsmål

Han bliver slap før samleje -opfølgning


Hejsa :) Jeg har tidligere skrevet et indlæg der handlede om, at min kæreste og jeg lige havde fundet sammen og at hans penis blev slap inden vi nåede noget som helst. Vi tog det stille og roligt, og jeg gav ham den tid han skulle bruge. Jeg tror der gik 2-3 uger, hvor vi bare hyggede, havde oral sex osv. samt korte samlejer hvor han kom efter kort tid. Vi startede egentlig i badet, og så tog det videre til sengen derfra, og jeg må sige jeg er glad for at jeg gav ham den tid han skulle bruge :D

Han er da bare for lækker at have med i sengen hehe :) Så tusind tak for jeres svar/bekræftelse i, a det var den rigtige måde at gribe det an på. Jeg er i hvert fald glad for, at jeg ikke gav op og at vi nu kan have længere, meget mere tilfredsstillende sex og flere gange om dagen :)
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-09-29T13:57:05 1
Martin
Hej WHATTODO,

Hvor er vi alle sammen bare glade for at høre det gik godt! :)

Din historie viser også bare, hvor vigtigt det faktisk er, at man giver hinanden den tid til at blive mere trygge i sengen. Al ting tager bare den tid den nu engang gør, og det er også helt fint. Og bliver man utålmodig og prøver at fremskynde processerne, så bliver det kun værre med tiden.

Du har helt klart vist dig som en perfekt kæreste for ham, ved at vise ham, at du sagtens kan vente. Jeg tror i vil få det utroligt godt sammen i laaaaang tid frem.

Tak for opfølgningen og held og lykke med det hele.

Med venlig hilsen,
Martin & TheLove redaktionen

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym