Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-09-22T18:09:36: 2

Brevkassespørgsmål

Sex eller ikke sex?


Jeg har lige fået en ny kæreste, og jeg er slev jomfru, men det er han ikke. Han har meget lyst til sex, jeg er med generet med min krop, selvom de fleste siger, at de synes jeg har den perfekte krop.. mit problem er min første gang, jeg er bange for at det gør mega ondt, eller om jeg bare er mega grim forneden(og ikke tør at vise det frem)... Jeg bliver ophidset, når vi hygger, og bliver tændt. Nogle gange føler jeg mig slet ikke klar, og nogle gange vil jeg meget gerne have sex. Jeg er heller ikke ret glad for at kigge på mænds kønsdele generelt. Men jeg ønsker slet ikke, at have det sådan, jeg vil bare gerne have et godt og frækt sexliv med min søde kæreste
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-09-24T20:54:38 1
Karen
Hej Katrine.

Mange som lige skal til, at starte det med sex. Alle er usikker og det skal man være når det noget nyt og ukendt.

Første gang er forskellig fra person til person. F.eks. gjorde min første gang lidt ondt. Men hvis jeg slappede af, så hjalp det en del. Ved min venindes første gang gjorte det overhovedet ikke ondt. Nogle er heldigere end andre ;) 

Pikken og missen er overhovedet ikke grimme. Vi er bare en vane til at se på sådan en. Hvis du ikke har set din egen mis endnu, så smut med et håndspejl ud på badeværelset og kig lidt på den :) 

You Go Girl og nyd det endelig. Husk kondom. 

Kram Karen 
2013-10-05T23:03:15 1
Victoria

Hej Katrine,

Det vigtigste er, at du ikke føler dig presset! Du skal først dyrke sex når du er klar til det, også selvom din kæreste før har været seksuelt aktiv.

Udover det, er det vigtigt ikke at sætte alt for høje forventninger til jeres første gang. På nogle piger kan det mærkes, når jomfruhinden brydes, men de fleste mærker altså intet :-)

Jeg tror en masse piger vil kunne nikke genkendende til din historie, så du er absolut ikke alene med dine tanker og følelser :-) Mit bedste råd til dig, er at snakke med din kæreste om situationen; hvis han virkelig er så sød og forstående, er jeg sikker på han hjælper dig på vej! Hvis I aftaler, at den første gang (eller måske de første par gange endda?) foregår på dine præmisser, er det så muligt du ville føle dig bedre tilpas? Du skriver du ikke er så glad for at vise din krop frem; så kan I evt. ligge under dynen med slukket lys. Jeg er sikker på din selvtillid overfor sex stiger med tiden jo mere vant du bliver til situationen.

Jeg håber dette indlæg gav dig lidt mere klarhed :-)

Mvh Victoria

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym