Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-09-25T20:18:12: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre


Hej the love
Jeg er så heldig at jeg har fundet mig verden sødeste fyr eller det syntes jeg, vi har snakket om at ha sex, men jeg får altid en lidt dårlig fornemmelse nå han sigerat der er ikke så lang tid til han ikke kan holde fingrene væk fra mig- Jeg viser ham bare ikke hvordan jeg har det inde i så jeg smiler bare og haha ja. Han er næsten lige blevet opereret, og der går ca. ti dage før han må ha sex, han siger at nå vi er sammen igen så kan han ikke love hvad der sker, jeg bliver altid helt tavs nå han siger det. jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre ved det.

vil godt ha et hurtigt svært
hilsen Josephine
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-10-06T10:33:07 1
Victoria

Hej Josephine,

Det lyder som om du føler dig presset til at have sex med ham, og det er et no-go! Når man har sex med en ny person for første gang, skal det være af egen fri vilje, og fordi man er 100% tryg ved sin partner og situationen.

Jeg synes du skal snakke med ham om det, næste gang i er sammen. Ligge alle kortene på bordet, og fortælle ham omkring dine bekymringer og tanker vedr. sex. Jeg er sikker på, eftersom han er "verdens sødeste fyr" ;-), at han forstår dig.

Jeg håber du fik en nyttig svar på dit spørgsmål. Held og lykke!

Mvh Victoria

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym