Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-10-05T22:41:47: 1

Brevkassespørgsmål

Kan jeg være gravid??


Hej TheLove
Jeg ved ikk rigtig hvad jeg har brug for at få af vide. Jeg tror bare jeg har brug for at snakke med nogen om det her, da jeg ikk har fortalt det til nogen og jeg ikke ved hvad jeg skal stille op.
Jeg var i byen, en lørdag, og jeg mødte en rigtig sød og virkelig pæn fyr. Vi var begge to mega fulde. Vi startede med at snakke lidt og vi begyndte hurtigt at snave. Vi tog senere hjem til ham og endte selvfølgelig med at have sex (ubeskyttet). Jeg har aldrig gjort sådan noget før og havde det virkelig ikk sjovt dagen efter.
Om mandagen får jeg min menstruation og jeg tænker ikke mere over episoden i nogen dage. Men jeg er efterfølgende begyndt at have vildt meget udflåd og det er blevet meget mørkt og i dag begyndte der at komme lidt blod i også. Kan jeg være blevet gravid?
Jeg har ikke snakket med fyren siden, da der ikke var noget i det fra nogen af os.
Jeg er i gang med en uddannelse og mangler stadig to år. Jeg har virkelig ikke lyst til at være gravid endnu, og slet ikke med en jeg ikke kender. Men jeg tror bare heller ikke jeg ville kunne få det fjernet, og resten af mit liv skulle gå og tænke på at jeg nægtede dette barn livet.
Hvornår er det muligt at se på en graviditetstest om jeg er gravid?

Til sidst vil jeg sige tak for en rigtig god brevkasse, og tak for hjælpen. :)
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-10-07T09:08:51 1
Victoria

Hej Den nervøse,

Apotekets graviditetstest skulle efter sigende kunne vise et hurtigt og sikkert resultat (99,9%), men det anbefales at man holder på sin nysgerrighed, og venter 3-7 dage efter man har fået/skulle have haft sin forventede menstration. I det tilfælde er testens resultat svært at betvivle, men hvis du stadig er usikker, kan du altid søge læge. Jo længere tid der går uden menstrationen, jo større sansynlighed er der for, at du er gravid.

Jeg vil lige berolige dig med, at kun omkring 32% bliver gravide ved ubeskyttet sex, hvor det ikke er planlagt - så chancen er ikke så stor, selvom "nervøsiteten" er det i dine øjne lige pt :-) Taget dine symptomer i betragtning lyder det ikke som om du er gravid - men jeg anbefaler altid, at der tjekkes op på det!

Jeg håber du fik et svar du kunne bruge og jeg ønsker jeg dig alt held og lykke!

Mvh Victoria

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym