Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2013-10-21T08:13:50: 1

Brevkassespørgsmål

Hvem skal jeg tage?


Hej TheLove, 

Jeg er en pige på 14, der har lidt nogle problemer med to drenge. Den første dreng har jeg lige mødt, han er 13 og han er virkelig sød, men han er også lidt den type som ikke siger særlig meget og jeg vil jo gerne have en snak lig fyr, men han siger hele tiden at han elsker mig og gerne vil have sex med mig for den jeg er. Og nummer 2 fyr er lidt mere anderledes, og vil hele tiden omkring mig, som det kan jeg rigtig godt lide, og han er 16, og ham har jeg også lige mødt, og han er virkelig også sød. Han vil også gerne have sex med mig for den jeg er. Det er det der er problemet, at de begge gerne vil have mig og jeg har aldrig tænkt mig og være dem utro, det ville jeg aldrig tilgive mig selv for. 

Hvem skal jeg vælge?? Hvem er bedst for mig?

Hilsen den meget forvirrerede pige :)
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-10-22T20:14:42 1
Amalie
Hej med dig :)

Jeg har personligt altid haft det sådan, at hvis du virkelig var forelsket i den første fyr havde der aldrig været en anden. Derfor ville jeg vælge nummer to, hvis jeg var dig. Der virker også som ham du har det bedst med.

Med venlig hilsen
Camilla :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym