Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-10-27T19:26:17: 1

Brevkassespørgsmål

Min Første gang


Hej TheLove 

Jeg er en pige på 14 år og fik taget min mødom i efterårsferien,
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for det gør ondt op til to dage efter vi har været i seng sammen.
Her sidste gang vi havde sex begyndte jeg at bløde er det normalt man gør det. hvor langt skal han op i mig for at jomfru hinden går i stykker, for tror ikke han kom helt op i mig første gang, for det gjorde mere ondt anden gang.

Jeg har svært ved at slappe af nå han skal op i mig, prøver at slappe af men det kan jeg, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at slappe af jeg strammer helt op i kroppen nå han skal op, kan det være det der gør ondt at jeg strammer helt op. 

det skal lige siges vi begge to er under 15 år, han bliver snart og at vi brugte kondom begge gange og at jeg skal til at tage p-piller for at være sikker på at jeg ikke kan blive gravid. Nogen gange har jeg lyst til at sige det til min bedste ven men jeg må ikke, jeg har ikke nogen hemmeligheder overfor ham. 

og jeg har det ikke så godt med at skulle holde noget hemmelidt overfor ham, Hvordan kan man fortælle sin kæreste at det er dejligt det han gør i forspillet har det svært ved at sige sådan noget til fok os selv om jeg elsker dem af hele mit hjerte, og jeg vil godt vide hvordan man giver sin kæreste det bedste handjob han nogen siden kunne tænke sig. ved godt jeg har skrevet meget men havde bare brug for det,

Håber at få svar hurtigt muligt,
Tak på forhånd
J
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-11-08T17:53:34 1
Charlotte
Hej,

For det første er det helt okay du har skrevet meget - og vi er her også for at lytte/læse så du kan komme af med dine tanker. 

Som du selv siger kan det godt være at han ikke "var helt oppe" da i havde sex første gang og derfor da i havde sex anden gang blødte det, da han nok spræng jomfruhinden der. Nu ved jeg ikke om det stadig gør ondt når i har sex? Det er meget normalt at det gør ondt de første par gange, men det skulle i hvert fald gerne holde op og også med at bløde. Hvis det bliver ved synes jeg du skal tage en snak med din læge - husk på at han har tavshedspligt!
Derudover tror jeg det er ganske normalt at man kan have ondt et par dage efter de første par gange. 

Det er rigtig godt at i bruger beskyttelse! Husk på at p-piller jo kun beskytter mod graviditet og at kondomet både beskytter mod det men også mod kønssygdomme. Det lyder til at i har et rigtig godt forhold og derfor er mit råd også at i skal snakke med hinanden. Fortæl ham når noget er dejligt, og spørg ham om han kan lide det du gør - det er super vigtigt i et forhold! Og ikke mindst - fortæl ham når du er nervøs eller hvis noget gør ondt så han kan være lidt forsigtig.
Sidst men ikke mindst synes jeg du gør klogt i ikke at snakke om det med din bedste ven. Din kæreste har måske ikke lyst til at detaljer om jeres sexliv skal snakkes om med andre.

Håber det hele går!


Med venlig hilsen
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym