Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2013-11-02T23:25:32: 2

Brevkassespørgsmål

er hun gravid


jeg har haft sex med min kæreste, og der gik hul på kondomet, hun var lige stoppet med hendes menstruation dagen inden, bliver hun gravid, hvad skal jeg gøre?
Sex og samliv

Sex og samliv

Se flere

Besvarelser

2013-11-08T08:43:00 1
Victoria

Hej,

Jeg anbefaler dig og din kæreste at tage et smut forbi lægen eller apoteket (så I kan købe en god og sikker graviditetstest), og I dermed er helt sikre på resultatet.

Husk, at hvis man har mistanke om uønsket graviditet, og det er max 3 døgn siden samleje, kan man købe fortrydelsespiller på apoteket. De er en smule dyre, men helt klart effektive, hvis man vel og mærke tager dem inden der er gået 72 timer.

Held og lykke med det!
Mvh VicRic

2013-11-08T19:47:10 1
Charlotte
Hej,

Der er jo en lille risiko for at hun nu kan være gravid. Men det er jo ikke til at vide for mig. Selvom hun lige havde haft hendes menstruation kan hun godt være blevet gravid.
Jeg synes i skal prøve en graviditets test, som kan købes i stort set alle supermarkeder, i matas eller på apoteket, eller prøv at tage til lægen - her kan i få det mest sikre svar!

Held og lykke fra,
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym